Σύνδεσμος Θηλασμού Ελλάδος: Συνεχίζονται οι ενδιαφέρουσες δράσεις

Κρήτη
Σύνδεσμος Θηλασμού Ελλάδος: Συνεχίζονται οι ενδιαφέρουσες δράσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το πρόγραμμα των συναντήσεων στο Ηράκλειο

Υποδεχόμαστε το Φθινόπωρο με μία ακόμη Σύμβουλο στην παρέα μας αλλά και με νέο, ενισχυμένο πρόγραμμα Συναντήσεων της Ομάδας μας από Οκτώβριο έως Δεκέμβριο 2019 σε γνωστούς και φιλικούς χώρους!

Η πρώτη Συνάντηση του Νέου Κύκλου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 10:00 π.μ -12:00 μ. στο Ωδείο Μουσικών Τεχνών και Επιστημών – Family Musicality – Kids Musicality, στην οδό  Ραυτοπούλου 4 στον Μασταμπά, με θέμα: "Θηλασμός: Ένα δώρο για όλη την οικογένεια". Ο χώρος αυτός θα φιλοξενεί και φέτος όλες τις Συναντήσεις που θα πραγματοποιηθούν ημέρα Τετάρτη.

Οι Συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στη φιλόξενη αίθουσα της Family Musicality - Kids Musicality, στον 2ο όροφο (υπάρχει ασανσέρ αλλά και χώρος φύλαξης για τα καρότσια), χωρίς υποδήματα. Αφήνουμε τα παπούτσια μας έξω από την αίθουσα και κρατάμε ένα ζευγάρι κάλτσες αν χρειάζεται.

Στη συνέχεια, έχουμε προγραμματίσει Συναντήσεις, τόσο Τετάρτη όσο και Σάββατο αλλά και μία Έκτακτη στο Αρκαλοχώρι.

Οι Συναντήσεις που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019 και το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019 και ώρες 11 π.μ.-1 μ.μ., θα φιλοξενηθούν  στην Αίθουσα “Οδυσσέα Ελύτη” του Κοινωνικού Χώρου των Ιδρυμάτων Α. & Μ. Καλοκαιρινού, στην οδό Μονής Αγκαράθου 9 (πίσω από τον Άγιο Δημήτριο).

Για την Έκτακτη Συνάντηση στο Αρκαλοχώρι το Σάββατο 07 Δεκεμβρίου 2019 μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Σύμβουλο Στέλλα Τσακλίδου για περισσότερες πληροφορίες.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, την πρώτη εβδομάδα Νοεμβρίου γιορτάζεται στη χώρα μας η Παγκόσμια Εβδομάδα Θηλασμού. Το φετινό σύνθημα είναι «Ενδυναμώνουμε τους Γονείς, Διευκολύνουμε τον Θηλασμό».

Περισσότερες πληροφορίες και ενημερωτικό υλικό θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης World Breastfeeding Week 2019 αλλά και στην ιστοσελίδα καθώς για άλλη μία φορά ο ΣΘΕ αναλαμβάνει τη μετάφραση του ενημερωτικού υλικού της WABA.

Στο Ηράκλειο με αφορμή της Παγκόσμια Εβδομάδα Θηλασμού 2019, θα πραγματοποιηθεί για άλλη μία χρονιά γιορτή θηλασμού, την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019 στη Λότζια.

Αναλυτικά το πρόγραμμα αυτού του Κύκλου Μηνιαίων Συναντήσεων της Ομάδας

Μπορείτε να μάθετε όλα τα χρήσιμα νέα ΕΔΩ, καθώς και να διαβάσετε το τεύχος νο25 του περιοδικού με νέες ιστορίες μητέρων και άρθρα.

Μπορείτε , επίσης, να επισκεφτείτε το κανάλι τους στο YouTube, όπου θα βρείτε επεξηγηματικές ομιλίες Συμβούλων μας για θέματα όπως ο θηλασμός νεογέννητου, η εργασία, ο αποθηλασμός, η διατροφή της μητέρας, μύθους και αλήθειες για τον θηλασμό καθώς επίσης και όλες τις ομιλίες με ελληνική διερμηνεία από το Επετειακό Συνέδριο Θηλασμού που έλαβε χώρα τον Απρίλιο του 2018. 

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του συνδέσμου, παρακαλούνται όσοι, εάν σε κάποια προηγούμενη Συνάντηση δανείστηκαν κάποιο βιβλίο από τη βιβλιοθήκη της ομάδας, να φροντίσουν για την επιστροφή του, ώστε να επωφεληθούν και άλλες μητέρες από την ανάγνωσή του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News