Κρήτη

30 συλλήψεις στα αεροδρόμια Ηρακλείου – Χανίων σε 6 μέρες: Στο «κόλπο» και ανήλικες

Επιχείρησαν να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα για Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Βέλγιο, Τσεχία ,Ολλανδία και Λουξεμβούργο

Μια ακόμη επιτυχία για τις αστυνομικές αρχές του Ηρακλείου που διάστημα λιγότερο της μίας εβδομάδας εντόπισαν και συνέλαβαν 30 αλλοδαπούς, μεταξύ αυτών και ανήλικοι, κατηγορούμενοι για πλαστογραφία πιστοποιητικών στα αεροδρόμια Ηρακλείου και Χανίων

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν, από τις 23 Σεπτεμβρίου έως και τις 29 του ίδιου μήνα, στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» και στο Διεθνές Αερολιμένα Χανίων «Ι. Δασκαλογιάννης» τριάντα αλλοδαποί και συγκεκριμένα είκοσι άνδρες, οκτώ γυναίκες ηλικίας από 19 έως 57 ετών και δύο ανήλικες κατηγορούμενοι για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Συγκεκριμένα, σε γενόμενο έλεγχο από αστυνομικούς των δυο αεροδρομίων, οι παραπάνω αλλοδαποί επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών, Ουγγαρίας, Ρουμανίας, Ισπανίας, Εσθονίας, Τσεχίας, Ιαπωνίας, Γαλλίας, Βουλγαρίας, Αλβανίας, Εσθονίας, Πακιστάν και Γερμανίας, προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό την Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Βέλγιο, Τσεχία, Ολλανδία και Λουξεμβούργο.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου και Χανίων αντίστοιχα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια