Κρήτη

Ο Αρναουτάκης πρότεινε στο Μαρκογιαννάκη την Προεδρεία του ΟΑΚ

Ο ΒΟΑΚ στο επίκεντρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης

Γεγονός είναι το πρώτο Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης, υπό την Προεδρεία, πλέον του πρώην Δημάρχου Βιάννου, Παύλου Μπαριτάκη.

Το πρώτο Περιφερειακό Συμβούλιο διεξήχθη στην Περιφέρεια Κρήτης, με ένα εκ των κυρίων θεμάτων συζήτησης τη δημιουργία του νέου βορείου Οδικού Άξονα του νησιού.

Στο πλαίσιο αυτό και όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη, ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης πρότεινε, ενώπιον του Περιφερειακού Συμβουλίου, στον πρώτο,  να αναλάβει την Προεδρεία του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης (ΟΑΚ) ΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη:

«Ευχαριστώ τον κ. Αρναουτάκη για την εμπιστοσύνη που δείχνει προς το πρόσωπό μου σχετικά με το ενδεχόμενο να αναλάβω την Προεδρία του ΟΑΚ κατόπιν δικής του πρότασης ενώπιον του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Τον ευχαριστώ διπλά γιατί αποδέχεται εμμέσως την δική του ανυπαρξία και αδράνεια όσον αφορά στις κινήσεις του για τον Β.Ο.Α.Κ. Να του θυμίσω βέβαια ότι οι δικοί του χειρισμοί δεν θα πρέπει να κρύβονται στο εκάστοτε πρόσωπο που θα αναλάβει την διοίκηση του ΟΑΚ Α.Ε.

Θα μπορούσε όμως να με προτείνει ο ίδιος ως ένα εκ των δύο μελών του Δ.Σ που δικαιούται ως Περιφέρεια κατέχοντας το 22% του Οργανισμού.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια