«Να στελεχωθεί με 50 αστυνομικούς η Τροχαία ΒΟΑΚ»

Κρήτη
«Να στελεχωθεί με 50 αστυνομικούς η Τροχαία ΒΟΑΚ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Βασίλης Κεγκέρογλου παραθέτει ερώτηση προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη

Με επίκαιρη ερώτηση του προς τo Υπουργείo Προστασίας του Πολίτη, ο γραμματέας της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά στελέχωση των αστυνομικών υπηρεσιών του Ηρακλείου και υλοποίηση των δεσμεύσεων του Π/Θ για επιπλέον 50 αστυνομικούς που θα διατεθούν στην τροχαία ΒΟΑΚ για τη βελτίωση της ασφάλειας και την πρόληψη των ατυχημάτων

Αναλυτικά το κείμενο της επίκαιρης ερώτησης έχει ως εξής:

«Είναι γνωστό ότι η στελέχωση των αστυνομικών υπηρεσιών στο Νομό Ηρακλείου και γενικότερα στην Κρήτη, υπολείπονται παρότι με το τελευταίο οργανόγραμμα μειώθηκαν κατά πολύ οι προβλεπόμενες οργανικές θέσεις.

Ο Π/Θ μάλιστα υποσχέθηκε την κάλυψη των αναγκών αλλά δεσμεύτηκε για επιπλέον 50 αστυνομικούς που θα διατεθούν στην τροχαία ΒΟΑΚ για τη βελτίωση της ασφάλειας και την πρόληψη των ατυχημάτων.

Επειδή όχι μόνο δεν έγινε καμία ενέργεια για την υλοποίηση της παραπάνω δέσμευσης του Π/Θ αλλά και επιπλέον στις πρόσφατες αποφάσεις που αφορούν στις έκτακτες μεταθέσεις καθορίστηκε ο αριθμός ΜΗΔΕΝ για το Ηράκλειο και την Κρήτη.

Ερωτάσθε κε. Υπουργέ:

  1. Προτίθεστε να καλύψετε τα οργανικά κενά των αστυνομικών υπηρεσιών του Ηρακλείου και της Κρήτης και πότε θα διατεθούν οι 50 επιπλέον αστυνομικοί για τον ΒΟΑΚ;

  2. Θα επανεξετάσετε την απόφαση για μηδενική μετακίνηση προς Ηράκλειο και Κρήτη μέσω των έκτακτων μεταθέσεων;».
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News