Κρήτη

Νέο φοιτητικό πακέτο «FOR STUDENT HOME» από την ΚΕΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την ΚΕΝ Α.Ε τηλεφωνικά στο 18185 ή να επισκεφθούν ένα από τα καταστήματα του μεγάλου της δικτύου, σε όλη την Ελλάδα

Η ΚΕΝ Α.Ε., η 100% θυγατρική εταιρεία  του ομίλου Καράτζη, αποδεικνύει έμπρακτα τη στήριξη της  στις ανάγκες του φοιτητή  και της οικογενείας του, παρουσιάζοντας το νέο φοιτητικό πακέτο ΚΕΝ FOR STUDENT HOME.  

Με το πακέτο KEN FOR STUDENT HOME  οι φοιτητές  επωφελούνται, καθ’ όλη τη διάρκεια του συμβολαίου τους, από τη χαμηλότερη τιμή χρέωσης ενέργειας στην αγορά. Συγκεκριμένα, το νέο πακέτο προσφέρει έως και  47%  μειωμένες χρεώσεις σε σχέση με τις συνήθεις χρεώσεις της αγοράς στην κατανάλωση του Ρεύματος.

Παράλληλα, εξασφαλίζει την απαλλαγή από 3 καλοκαιρινά πάγια, αλλά και πρόσβαση στις φιλικές υπηρεσίες «Μy KEN», από το κινητό, το tablet και τον υπολογιστή.

Η συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια είναι διαθέσιμη και μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι φοιτητές με την επίδειξη του πάσου τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι όσοι ενταχθούν στο ΚΕΝ FOR STUDENT HOME έως 31/12/2019,συμμετέχουν αυτόματα στο μεγάλο διαγωνισμό της ΚΕΝ Α.Ε. «Όποιος κερδίζει στην ενέργεια, κερδίζει και στα δώρα»  με δώρο ένα αυτοκίνητο και πολλά άλλα πλούσια δώρα.

Η ΚΕΝ Α.Ε. αποδεικνύει έτσι, ακόμα μία φορά, την προσήλωση στο όφελος των πελατών της και στο υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης που παρέχει.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την ΚΕΝ Α.Ε τηλεφωνικά στο 18185 ή να επισκεφθούν ένα από τα καταστήματα του μεγάλου της δικτύου, σε όλη την Ελλάδα. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια