Αποκλειστικές προσφορές στα καταστήματα «Γερμανός» στην Κρήτη

Κρήτη
Αποκλειστικές προσφορές στα καταστήματα «Γερμανός» στην Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έως και 50% φθηνότερα

Το Τρίαθλο έρχεται στο Ρέθυμνο και ο Γερμανός το στηρίζει έμπρακτα! Με προσφορές που φτάνουν έως και 50% σε αγαπημένα προϊόντα τεχνολογίας, μόνο για τα καταστήματα της Κρήτης.

Αν θέλεις κι εσύ να κάνεις δικά σου το HUAWEI Watch GT, τα SPORT BLUETOOTH JBL ENDURANCE DIVE, HONOR BAND 4 RUNNING ή το YENKEE Bluetooth ηχείο YSP 3003 και πολλά ακόμη τεχνολογικά προϊόντα σε πραγματικά απίστευτες τιμές, τώρα είναι η ευκαιρία.

Η τεχνολογία είναι ο σύμμαχός μας στην προσπάθειά μας να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη. Smartwatch, activity tracker, αδιάβροχα Bluetooth και άλλα προϊόντα τεχνολογίας είναι εκεί για να μετρήσουν, να καταγράψουν, να κινητοποιήσουν, να θέσουν στόχους και να μας βοηθήσουν να βελτιωθούμε.

Και είναι εκεί για όλους! Από τους καθημερινούς ανθρώπους που ανεβαίνουν με τις σκάλες, αντί για το ασανσέρ ή βάζουν στόχο να περπατήσουν ως τη δουλειά, μέχρι τους αθλητές που παίρνουν μέρος στο Τρίαθλο.

Ο Γερμανός, η καρδιά της τεχνολογίας, είναι δίπλα σε κάθε προσπάθεια για μία καλύτερη ζωή. Γι’ αυτό δεν θα μπορούσε να λείπει από το ISOMAN presented by Γερμανός και να στηρίξει όλους αυτούς που με κάθε χεριά, με κάθε πεταλιά, με κάθε βήμα ξεπερνάνε τον εαυτό τους.

Κάνε κι εσύ την αρχή. Πρόλαβε τις απίστευτες προσφορές* στα καταστήματα Γερμανός σε όλη την Κρήτη και θέσε νέους στόχους που θα κάνουν τη ζωή σου καλύτερη.

*Οι προσφορές ισχύουν έως και τις 5/10 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News