Θανατηφόρο τροχαίο στον ΒΟΑΚ: «Αντίο Αντώνη, ήσουν ο φύλακας άγγελος της μάνας μου»

Κρήτη
Θανατηφόρο τροχαίο στον ΒΟΑΚ: «Αντίο Αντώνη, ήσουν ο φύλακας άγγελος της μάνας μου»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το πιο συγκινητικό αντίο στον 55χρονο πατέρα που έσβησε στην άσφαλτο της Κρήτης

Ανάρτηση που ραγίζει καρδιές για τον 65χρονο Αντώνη που έσβησε το απόγευμα της Κυριακής σε τροχαίο δυστύχημα στον ΒΟΑΚ, κοντά στην διασταύρωση του Καστελίου, ανεβάζοντας τον αριθμό με τους νεκρούς στην Κρήτη από αρχές του χρόνου μέχρι και σήμερα στους 51.  

Ο Στέλιος αναφέρεται στον φίλο, γείτονα μα πάνω από όλα στον άνθρωπο που πρόσεχε την μητέρα του σαν να ήταν μητέρα του, με λόγια που συγκινούν και καθηλώνουν.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σου οφείλω για πολλά αλλά κυρίως γιατί ήσουν ο φύλακας άγγελος της μάνας μου και μια συγνώμη που δεν είχα τόσο χρόνο όσο έπρεπε να λέμε τα δικά Μας ...Και να βλέπω τη χαρά σου όταν μου έλεγες νέα για τα παιδιά σου!», αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Ακολουθεί αναλυτικά η ανάρτηση στο Facebook από το φίλο Στέλιο στον Αντώνη: 

«Σήμερα έχασα ένα φίλο ..ένα γείτονα ...Νιώθω τόσο στεναχωρημένος που δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Αντώνης ...Ο άνθρωπος που μου έλεγε "γεια" με δυνατή φωνή...Ο άνθρωπος που πρόσεχε την μητέρα μου σαν μάνα του στη γειτονιά ο άνθρωπος που είχε την δύναμη να δει πιο πέρα από τα καθιερωμένα...Ο άνθρωπος που συζητούσε μαζί μου ώρες και λέγαμε τα δικά μας όταν βρίσκαμε την ευκαιρία...έφυγε για τη γειτονιά των αγγέλων!!! Πάντα με εντυπωσίαζε για την γνώση του στην επικαιρότητα και σε θέματα που αφορούσαν τη Χώρα ....τα δυνατά του πιστεύω στο Έθνος τα οποία τα είχε κρύψει βαθιά μέσα του μαζί με τα συναισθήματα που έτρεφε για την Πατρίδα...σκέψεις που στην καθημερινότητα δεν είχε εκφράσει ποτέ....

Για μένα ήταν ένας καλός γείτονας και φίλος...Ένας άνθρωπος που σήμερα ακόμα και η μητέρα μου νιώθει σαν να έχασε ένα παιδί της...Δεν ανταλλάξαμε ποτέ κακή κουβέντα και δεν τον άκουσα ποτέ να σχολιάσει αρνητικά οποιοδήποτε άνθρωπο γνώριζε...Είχε μεγαλείο ψυχής...Αντώνη Αγαπημένε φίλε και γείτονα μου θα υπάρχεις πάντα στη σκέψη μου και θα πορευτώ με τις αναμνήσεις που έχω από τότε που άρχισα να καταλαβαίνω τον κόσμο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σου οφείλω για πολλά αλλά κυρίως γιατί ήσουν ο φύλακας άγγελος της μάνας μου και μια συγνώμη που δεν είχα τόσο χρόνο όσο έπρεπε να λέμε τα δικά Μας ...Και να βλέπω τη χαρά σου όταν μου έλεγες νέα για τα παιδιά σου!

Ο φίλος σου Στέλιος».

 Πώς συνέβη το τροχαίο δυστύχημα της Κυριακής

Το τροχαίο δυστύχημα έλαβε χώρα λίγο μετά τις 4 χθες το απόγευμα στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης.

Ο άτυχος δικυκλιστής επέβαινε σε μηχανή μεγάλου κυβισμού με κατεύθυνση από Ηράκλειο προς Άγιο Νικόλαο.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, κοντά στη διασταύρωση του Καστελίου, ο μεσήλικας έχασε τον έλεγχο του οχήματός του.

Η μηχανή κατέληξε στο πρανές του δρόμου, ενώ ο αναβάτης της βρέθηκε αιμόφυρτος στο οδόστρωμα, έχοντας υποστεί βαρύτατα τραύματα.

Το τροχαίο έγινε αντιληπτό από διερχόμενους οδηγούς κι έτσι ειδοποιήθηκε τάχιστα το ΕΚΑΒ. Λίγο μετά ασθενοφόρο μετέβη εσπευσμένα στο σημείο και παρέλαβε τον πολυτραυματία δικυκλιστή. Ο άτυχος άνδρας διασωληνώθηκε αμέσως από τους διασώστες του ΕΚΑΒ, ωστόσο ήταν ήδη αργά για αυτόν αφού λίγο αργότερα έμελλε να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Όπως ανέφερε, μιλώντας στο neakriti.gr, ο αναπληρωτής διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γιάννης Φανουργιάκης, όταν ο μοτοσυκλετιστής διακομίστηκε στο νοσοκομείο ήταν ήδη νεκρός.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News