ΝΟΔΕ Ηρακλείου: Παρουσία Αυγενάκη η πρώτη διευρυμένη Νομαρχιακή Συνέλευση μετά τις εκλογές

Κρήτη
ΝΟΔΕ Ηρακλείου: Παρουσία Αυγενάκη η πρώτη διευρυμένη Νομαρχιακή Συνέλευση μετά τις εκλογές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο κ. Αυγενάκης ζήτησε συστράτευση των Στελεχών

Πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ Πέμπτη στα γραφεία της ΝΟΔΕ Ηρακλείου, η πρώτη διευρυμένη Νομαρχιακή Συνέλευση μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και πλήθους Στελεχών της Παράταξής μας.

Η συνεδρίαση άνοιξε με την ομιλία του Προέδρου της ΝΟΔΕ Βαγγέλη Καρκανάκη, κάνοντας αναφορά στην αντιστροφή του κλίματος για του πολίτες, την αισιοδοξία, την ελπίδα αλλά και τις προσδοκίες που έχει δημιουργήσει η Κυβέρνηση στο σύνολο του Ελληνικού λάου, με την μέχρι σήμερα λειτουργία της. Τελειώνοντας, κάλεσε όλα τα Στελέχη να παραμείνουν στο πλευρό της κομματικής οργάνωσης, ενημερώνοντας ότι το «Στρατηγείο» θα εξακολουθήσει να λειτουργεί καθημερινά και αδιάκοπα. 

Εν συνεχεία  το λόγο πήρε ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ξεκινώντας από τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη από το βήμα της 84ηςΔΕΘ, ενώ εστίασε στο ότι, ο Πρωθυπουργός αλλά και το σύνολο της Κυβέρνησης γνωρίζουν ότι οι απαιτήσεις των Κρητικών είναι μεγάλες και στο πλαίσιο αυτό θα συνδράμει και ο ίδιος προσωπικά προκειμένου να επιλυθούν τα χρόνια προβλήματα των υποδομών και της ασφάλειας που αντιμετωπίζουμε στους δρόμους της Κρήτης με αποτέλεσμα να έχουν χαθεί 50 συνάνθρωποί μας.

Ο κ. Αυγενάκης ζήτησε συστράτευση των Στελεχών στις προσπάθειες της κυβέρνησης να επαναφέρει τη Ελλάδα στην κανονικότητα, ζητώντας παράλληλα τη στήριξη και στελέχωση των ψηφοδελτίων της ΔΚΜ στις επικείμενες εκλογές στο ΤΕΕ/ΤΑΚ

Ιδιαίτερα συγκινημένος έκανε αναφορά στην προηγούμενη ιδιότητά του ως  Γραμματέα της ΠΕ ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν στο έργο του και τόνισε ότι πάντα θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή με όλες του τις δυνάμεις.

Συνέχισε λέγοντας ότι κάθε άξιο στέλεχος της Αυτοδιοίκησης θα στηριχθεί γιαυτό πρέπει να δώσουμε χέρια συνεργασίας με γνώμονα το καλό του τόπου.

Έκανε αναφορά για θέματα αρμοδιότητάς του και συγκεκριμένα στην άριστη συνεργασία με την ΕΠΣ Ηρακλείου και τον Πρόεδρο Νίκο Τζώρτζογλου , στις αλλαγές που δρομολογούνται για την αντικατάσταση του ταρτάν στο στάδιο Ελευθερίας, στην καταπολέμηση της βίας στα γήπεδα, στο αντιντόπινγκ, στη δημιουργία ισχυρής ομάδας για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και την προώθηση του.

Κλείνοντας ο κ. Αυγενάκης μίλησε και για τις επικείμενες εκλογές και το Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι η νεολαία είναι αυτή που θα δημιουργήσει τις συνθήκες παραγωγής ιδεών, και συνάμα θα συμβάλει τα μέγιστα προκειμένου να παραμείνουν ενεργές οι κομματικές οργανώσεις της Ν.Δ.

Μετά το πέρας της ομιλίας του Υφυπουργού, ακολούθησε διάλογος με τα Στελέχη της ΝΟΔΕ Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News