Αρνήθηκε ότι βίασε την συνάδελφο του – Απολογείται αύριο

Κρήτη
Αρνήθηκε ότι βίασε την συνάδελφο του – Απολογείται αύριο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το χρονικό του εφιάλτη που έζησε η 23χρονη

Προθεσμία για να απολογηθεί, ζήτησε και πήρε ο φερόμενος δράστης που συνελήφθη, κατηγορούμενος για τον βιασμό συναδέλφου του σε περιοχή της Χερσονήσου.

Γύρω στις 11.30 το πρωί, με σκυμμένο το κεφάλι πέρασε το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου Ηρακλείου προκειμένου να βρεθεί ενώπιον του ανακριτή.

Εκεί ο φερόμενος δράστης φαίνεται να αρνήθηκε όλα όσα του αποδίδονται και έτσι αύριο, Παρασκευή, αναμένεται να απολογηθεί στις 11 το πρωί.

Όλα ξεκίνησαν τη νύχτα της Τρίτης οπότε και η 23χρονη ξενοδοχοϋπάλληλος στη Χερσόνησο, σύμφωνα με τα όσα η ίδια κατήγγειλε στην αστυνομία έπεσε θύμα βιασμού από συνάδελφό της.

Η κοπέλα εντοπίστηκε από διερχόμενους οδηγούς σε κακή κατάσταση και μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο, όπου κατήγγειλε το περιστατικό το οποίο κινητοποίησε την Αστυνομία και προχώρησε στην σύλληψη του φερόμενου βιαστή.

Το χρονικό του εφιάλτη στη Χερσόνησο

Η 23χρονη ξενοδοχοϋπάλληλος έμελλε σε αυτή την ηλικία να ζήσει μια οδυνηρή περιπέτεια. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε, βιάστηκε λίγα μέτρα μακριά από το ξενοδοχείο στο οποίο εργάζονται τόσο η ίδια όσο και ο 35χρονος, χωρίς κανείς να αντιληφθεί τι συνέβαινε ώστε να σπεύσει για βοήθεια.

Σε κατάσταση σοκ και εμφανώς ταλαιπωρημένη η κοπέλα, με μώλωπες και εκδορές, εντοπίστηκε να περιπλανιέται στην εθνική οδό, περίπου στις 8 προχθές το βράδυ.

Διερχόμενοι οδηγοί σταμάτησαν για να τη βοηθήσουν και τη μετέφεραν στο Αστυνομικό Μέγαρο του Ηρακλείου, όπου εξιστόρησε στους αστυνομικούς τι είχε μεσολαβήσει. Όπως ανέφερε, ο 35χρονος είχε αποχωρήσει από τον χώρο του ξενοδοχείου και τον αναζήτησε προκειμένου να τον ρωτήσει κάτι. Ο 35χρονος, ο οποίος κατάγεται από την Αθήνα, εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι το σημείο όπου τον συνάντησε ήταν απόμερο.

Την αιφνιδίασε και την έσυρε στα χωράφια, όπου την ακινητοποίησε και τη βίασε.

Εν αναμονή της ιατροδικαστικής εξέτασης, αστυνομικοί έστησαν καρτέρι στον χώρο του ξενοδοχείου για να εντοπίσουν τον κατηγορούμενο. Τελικά ο 35χρονος εμφανίστηκε ατάραχος χθες το πρωί για να πιάσει δουλειά στο ξενοδοχείο, οπότε και συνελήφθη από τους αστυνομικούς, με την υπόθεση να παίρνει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Ο ίδιος, ωστόσο, υποστηρίζει ότι είναι αθώος. Την υπόθεση διερευνά προσεκτικά η Ασφάλεια Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News