Κρήτη

Πανελλήνιο σοκ από το βίντεο ντοκουμέντο με το θανατηφόρο στον Εσταυρωμένο

Πλέον η «μαύρη λίστα» απαριθμεί 49 με τους νεκρούς στην άσφαλτο της Κρήτης

Σοκ έχουν προκαλέσει οι εικόνες που παρουσίασε η ΚΡΗΤΗ TV,  από το θανατηφόρο τροχαίο το βράδυ της Κυριακής, στην Λεωφόρο Παρλαμά, στο Ηράκλειο, από κάμερα κλειστού κυκλώματος παρακείμενης επιχείρησης.

Το βίντεο δείχνει, το  αυτοκίνητο να βγαίνει εκτός πορείας να μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και να συγκρούεται με τη διερχόμενη μηχανή και τον οδηγό να εκσφενδονίζεται μέτρα μακριά.

Οι εικόνες αυτές έρχονται σαν από ένα κακό δεδομένο που είναι τα τροχαία δυστυχήματα ακόμη και μέσα στις πόλεις διευκρίνισε  ο πρόεδρος του Σωματείου Εκπαιδευτών Οδήγησης Νομού Ηρακλείου Αλέξανδρος Μειμαράκης που δεν έκρυψε την αγωνία του αλλά και για το τι μπορεί να σημαίνει αυτή η αυξητική τάση και κυρίως η τάση να μην υπάρχει η τήρηση των κανόνων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας ακόμη και σε σημεία που η κίνηση είναι μεγάλη.

 

Το τροχαίο σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις  10 το βράδυ της  Κυριακής στο Γιόφυρο, ενώ η κίνηση φαίνεται ότι είναι πυκνή. Η αντίδραση των διερχόμενων οδηγών και περιοίκων  είναι άμεση όπως δείχνει το βίντεο, πλην όμως ο άτυχος 50 χρονος άνδρας μεταφέρεται νεκρός στο νοσοκομείο χάνοντας από τη μια στιγμή  στην άλλη τη ζωή του, δίχως να μπορέσει να αντιδράσει στην αστραπιαία επίθεση της μοίρας και της πορείας του οχήματος από το αντίθετο ρεύμα.

 Το νέο τροχαίο ήρθε να προσθέσει ένα ακόμη θύμα στη λίστα με τα θύματα της ασφάλτου στην Κρήτη, με την τροχαία Ηρακλείου αύριο το πρωί που ξεκινάει η νέα σχολική χρονιά, να μοιράζει φυλλάδια για την ενημέρωση σε ότι αφορά την ορθή οδήγηση και την ορθή συμπεριφορά των πεζών, σε μια προσπάθεια να ενεργοποιήσει συνειδήσεις από μικρές ηλικίες ή ακόμη και να συνδέσει τα ατυχήματα με την απώλεια ανθρώπων νεαρής ηλικίας που μπορεί να σοκάρει ακόμη περισσότερο όσους δεν τηρούν τους κανόνες και από τη μια στιγμή στην άλλη θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή τους αλλά και τη ζωή των υπολοίπων χρηστών των οδικών δικτύων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια