Κρήτη

Διανομή τροφίμων και ειδών υλικής συνδρομής σε Κρητικούς ωφελούμενους ΤΕΒΑ

Η δράση έχει την σφραγίδα της Περιφέρειας Κρήτης

Η Δ/νση Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Κρήτης ενημερώνει τους πολίτες ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή οπωροκηπευτικών (πατάτες, κρεμμύδια ) και ειδών Βασικής Υλικής Συνδρομής (απορρυπαντικό πλυντηρίου, υγρό πιάτων, υγρό γενικού καθαρισμού, χαρτί υγείας χαρτί κουζίνας).

 Σύμφωνα με το πρόγραμμα διανομής τη Δευτέρα 16/09/2019 έως Τετάρτη 18/9/2019 θα παραλάβει τμηματικά ο Δήμος Ηρακλείου, τη Δευτέρα 16/09/2019  θα παραλάβουν οι ΠΕ Χανίων, Ρεθύμνης, Λασιθίου και την Τρίτη 17/09/2019 οι  φορείς της ΠΕ Ηρακλείου.

Η παραλαβή των προϊόντων  θα γίνει από τις αρμόδιες επιτροπές παραλαβής των Φορέων.

Τα τρόφιμα θα διανεμηθούν από τους συμπραττόμενους φορείς στους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ αμέσως μετά την παραλαβή τους και οι συμπραττόμενοι φορείς υποχρεούνται να ενημερώσουν όλους τους δικαιούχους για την διάθεση των προϊόντων.

Σημειώνεται ότι ο Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων (GDPR - 2016/679) της ΕΕ , νομοθεσία περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων, εφαρμόζεται σε όλους τους φορείς της Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κρήτης που συμμετέχουν στην υλοποίηση της Πράξης.

Όλα τα παραπάνω στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης αποκεντρωμένες προμήθειες τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής, διοικητικές  δαπάνες και παροχή συνοδευτικών μέτρων 2015-2016 – περιφέρεια Κρήτης μιs 5000183.

Σχόλια