Η τελευταία ανάρτηση του Στέλιου Βασιλάκη: Σας ευχαριστώ από καρδιάς...

Κρήτη
Η τελευταία ανάρτηση του Στέλιου Βασιλάκη: Σας ευχαριστώ από καρδιάς...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θλίψη για τον χαμό του χαμογελαστού οδηγού

Η τελευταία ανάρτηση του Στέλιου Βασιλάκη στη σελίδα του στο facebook ήταν παραμονές της Παναγίας: «Καλή σας μέρα. Ήθελα να ξεκινήσω να σας δείξω τη χαρά μου για τη μεγάλη συμμετοχή σας στης φιάλες αίματος που ζήτησα.

Είναι αρκετές προς το παρόν. Χρησιμοποιώ σχεδόν κάθε μέρα μία, αλλά θα ήθελα, αν δίνετε αίμα - εγώ και τόσοι άνθρωποι το βιώνουμε καθημερινά - να δίνετε σε όλους τους συνανθρώπους. Και αν χρειαστώ αργότερα, θα σας ενημερώσω.

Έχω συγκινηθεί για την όρεξη και τη διάθεσή σας να βοηθήσετε. Σας ευχαριστώ από καρδιάς και την Πέμπτη είναι η μέρα της μεγάλης Μάνας. Εύχομαι αυτή η μεγάλη αγκαλιά της Παναγίας να μας προστατεύει εμάς και τις οικογένειές μας. Χρόνια πολλά και του χρόνου με υγεία σε όλους»...

Ο χαμογελαστός Στέλιος, παλιός πρόεδρος του Σωματείου Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων στον νομό Ηρακλείου “Ο Ερμής”, μας άφησε τελικά και “έφυγε” για το ταξίδι αυτό που δεν έχει γυρισμό, πλην, όμως, είναι γι’ αυτόν πιο ξεκούραστο, αφού εδώ όλο στα νοσοκομεία μπαινόβγαινε κι έδινε μάχες για τη ζωή του.

Μάχες που, αν και κράτησαν κάποια χρόνια, τελικά αποδείχτηκαν άνισες. Μάχες όμως που έδειξαν και τη μεγάλη θέληση του Στέλιου να τα βάλει με το “θεριό” και να βγει νικητής.

Ο Στέλιος Βασιλάκης είχε μέσα από τις αναρτήσεις του αποδείξει πόσο δυνατός ήταν ως άνθρωπος και με βαθιά πίστη στη θρησκεία μας, όπου και είχε σε μεγάλο βαθμό στηρίξει τις ελπίδες του, ενώ στον αγώνα του κατά του καρκίνου είχε υποβληθεί σε δύσκολες επεμβάσεις και πάντα με χαμόγελο έβγαινε από το νοσοκομείο και φωτογραφιζόταν για τους φίλους του στο Facebook και τη ζωή.

Η «Νέα Κρήτη» και ο Όμιλος της «ΚΡΗΤΗ ΤV» απευθύνει στους οικείους του και ιδιαίτερα στην κόρη του, την οποία υπεραγαπούσε, θερμότατα συλλυπητήρια.

Για τον θάνατο του γνωστού και ιδιαίτερα αγαπητού συνανθρώπου μας, εξέδωσε χθες ανακοίνωση το Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Ηρακλείου, που αναφέρει τα εξής: «Το Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Ηρακλείου με μεγάλη θλίψη αποχαιρετά τον Στέλιο Βασιλάκη, πρώην πρόεδρο του Σωματείου Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων “Ο Ερμής”.

Με παλικαριά και με μεγάλη υπομονή αντιμετώπισε το ξαφνικό πρόβλημα της υγείας του, χωρίς να χάσει το κουράγιο του.

Η διοίκηση του Συνδικάτου Οικοδόμων Ν. Ηρακλείου εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Η κηδεία του εκλιπόντος τελέστηκε νωρίς το μεσημέρι στο Αρκαλοχώρι χθες, όπου συγγενείς και φίλοι με πόνο ψυχής είπαν το τελευταίο “αντίο”».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News