Μπήκε σε σπίτι και καφετέρια για να κλέψει – Πιάστηκε με τα κλοπιμαία πάνω του

Κρήτη
Μπήκε σε σπίτι και καφετέρια για να κλέψει – Πιάστηκε με τα κλοπιμαία πάνω του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

2 κλοπές στο Ηράκλειο με την κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών να είναι άμεση

Μέσα σε διάστημα λίγης ώρας διέπραξε δύο κλοπές σε σπίτι και καφετέρια αντίστοιχα.

Ο λόγος για έναν 30χρονο αλλοδαπό που με περίσσιο θράσος το πρωί του Σαββάτου, μπήκε αρχικά σε σπίτι στο Ηράκλειο και αφαίρεσε κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα αντικείμενα.

Η δράση του «ποντικού», όμως δεν σταμάτησε εκεί. Επόμενος σταθμός του μια καφετέρια επί της Λ.Εθνικής Αντιστάσεως από όπου σε ανύποπτο χρόνο και δίχως να τον αντιληφθεί ουδείς, άρπαξε το κινητό τηλέφωνο που άνηκε σε 48χρονη υπάλληλο του καταστήματος και η οποία το είχε αφήσει πάνω σε ένα πάγκο.

Αμέσως υπήρξε καταγγελία και οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, κινήθηκαν άμεσα, εντοπίζοντας και συλλαμβάνοντας τον Αλβανό νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου.

Μάλιστα σε επιτόπιο έλεγχο που του έγινε, βρέθηκαν και τα κλοπιμαία που είχε αρπάξει, λίγη ώρα νωρίτερα από το σπίτι, όπως επίσης και το κινητό τηλέφωνο που είχε κλέψει από την καφετέρια.

Τα αντικείμενα παραδόθηκαν στους παθόντες ενώ ο ίδιος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της αστυνομίας:

«Συνελήφθη, χθες (07.09.2019) το μεσημέρι στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου,  30χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για κλοπή. Εξιχνιάστηκε ακόμα μια υπόθεση κλοπής.

Ειδικότερα, χθες (07.09.2019) το πρωί ο 30χρονος αφαίρεσε από κατάστημα, κινητό τηλέφωνο 48χρονης ημεδαπής. Άμεσα από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Από τη συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, προέκυψε ότι ο 30χρονος σε προγενέστερο χρόνο είχε διαπράξει ακόμα μια κλοπή σε οικία αφαιρώντας κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα αντικείμενα.

Στην κατοχή του βρέθηκαν τα ανωτέρω αφαιρεθέντα αντικείμενα τα οποία αποδόθηκαν στους παθόντες.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί  στον κ. Εισαγγελέα  Πλημμελειοδικών  Ηρακλείου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News