Κρήτη

«Απρόκλητη» επίθεση στην ΚΡΗΤΗ TV, Καρέ - καρέ οι κινήσεις των δραστών

Δείτε στο βίντεο λεπτό προς λεπτό τις κινήσεις των δραστών

Μια απρόκλητη επίθεση, κάτω από περίεργες συνθήκες και «ύποπτες» ώρες, με άγνωστο μέχρι στιγμής κίνητρο, συνέβη τα ξημερώματα της Τρίτης, στις εγκαταστάσεις της ΚΡΗΤΗ TV στη Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου.

Γύρω στις 3:00 τα ξημερώματα, δύο άνδρες, με καλυμμένα πρόσωπα, έκαναν επίθεση καταδρομικού χαρακτήρα, στις εγκαταστάσεις του σταθμού, καθώς κατάφεραν επΊ της ουσίας, να σκαρφαλώσουν από τα πρανή της νέας Εθνικής οδού Ηρακλείου – Βιάννου, στο χώρο στάθμευσης τον οχημάτων της επιχείρησης.

Οι δύο άνδρες με μανία επιτέθηκαν στα οχήματα της εταιρίας προκαλώντας ζημιές σε λάστιχα και καθρέπτες. Με αιχμηρά αντικείμενα που έφεραν μαζί τους, πιθανότατα μαχαίρια, έσκισαν με μανία τα λάστιχα 3 οχημάτων και προκάλεσαν πολλές ακόμη υλικές ζημιές.

Οι κινήσεις των δύο ανδρών κατεγράφησαν από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας των εγκαταστάσεων, όπου φαίνεται ξεκάθαρα λεπτό προς λεπτό η επίθεση σε ένα από τα τρία οχήματα.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι δε δίστασαν να διακινδυνεύσουν τη σωματική τους ακεραιότητα, στην προσπάθεια τους να διαφύγουν όταν έγιναν αντιληπτοί από εργαζόμενο της εταιρίας, κατεβαίνοντας και πάλι από τα απρανή, των οποίων η κλίση είναι ιδιαίτερα μεγάλη και μία πτώση από το συγκεκριμένο σημείο μπορεί να αποβεί μοιραία.

Η κινητοποίηση της αστυνομίας ήταν άμεση. Ο ένας από τους δύο υπόπτους, ο οποίος μάλιστα εντοπίστηκε στην περιοχή, την ώρα που προσπαθούσε να μπει σε αυτοκίνητο και να διαφύγει, προσήχθη από τις αστυνομικές αρχές και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του.

Δείτε λεπτό προς λεπτό τις κινήσεις των δραστών:

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και το πρωί της Τρίτης αφέθηκε ελεύθερος.

Όσον αφορά στο δεύτερο ύποπτο, οι Αρχές γνωρίζουν την ταυτότητα του και τον αναζητούν.

Το συγκεκριμένο περιστατικό προκαλεί έντονο προβληματισμό, τόσο στη διοίκηση όσο και στο προσωπικό της εταιρίας, αφού τέτοιες ενέργειες, χωρίς εμφανή κίνητρα, στοχεύουν ξεκάθαρα στην ελευθεροτυπία, στην οποία όλοι εμείς, διεύθυνση και προσωπικό, είμαστε ταγμένοι να υπηρετούμε όλα αυτά τα χρόνια της συνεχούς παρουσίας και πορείας μας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια