«Νικητής» μετά το χειρουργείο στη Βοστώνη ο 13χρονος Χρήστος - Ιωάννης

Κρήτη
«Νικητής» μετά το χειρουργείο στη Βοστώνη ο 13χρονος Χρήστος - Ιωάννης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Όλα πήγαν καλά» για το Χρήστο - Ιωάννη, που χρειαζόταν τη βοήθειά μας!

«Νικητής», μετά το πολύωρο χειρουργείο που πραγματοποιήθηκε στις ΗΠΑ, και συγκεκριμένα στη Βοστώνη, βγήκε ο Χρήστος - Ιωάννης, του οποίοι οι γονείς - περί τα τέλη Ιουλίου - είχαν απευθύνει έκκληση για οικονομική βοήθεια.

Κρητικοί, άνθρωποι από όλη τη χώρα, ακόμη και ομογενείς - παρά την οικονομική δυσχέρεια της εποχής - έδειξαν το ανθρώπινο πρόσωπό τους, βοηθώντας το Χρήστο - Ιωάννη να πραγματοποιήσει μια εξειδικευμένη χειρουργική επέμβαση, η οποία, όπως είχε δηλώσει ο πατέρας του 13χρονου, κ. Γιώργος Ινιωτάκης, στο neakriti.gr, κόστιζε 140.000 δολάρια.

Έτσι, το ταξίδι «ζωής» του 13χρονου πραγματοποιήθηκε. Όπως επίσης, πραγματοποιήθηκε και η σωτήρια χειρουργική επέμβαση, η οποία και «πήγε καλά»!

Το παραπάνω επιβεβαίωσε ο κ. Δημήτρης Αποστολάκης, ο ιδρυτής της εθελοντικής ομάδας «Κίτρινη Αποστολή» στο group της ομάδας στο Facebook.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το πολύωρο χειρουργείο ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 11:30 το βράδυ της Τετάρτης και «τα πράγματα πήγαν πολύ καλά». «Οι ευχές όλων μας τον συνοδεύουν για γρήγορη ανάρρωση και με το καλό επιστροφή στην πατρίδα», συμπληρώνει - μεταξύ άλλων - ο κ. Αποστολάκης στη σχετική του ανάρτηση.

Υπενθυμίζεται ότι ο 13χρονος, αντιμετώπιζε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, ενώ η πρώτη χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη πραγματοποιήθηκε ενώ ο ίδιος ήταν μόλις 2,5 ετών.

Το σημαντικότερο όλων, ωστόσο, είναι πως, σύμφωνα με τη μητέρα του 13χρονου, την κ. Μαρία Μηναδάκη, η εν λόγω χειρουργική επέμβαση αποτελούσε τη μοναδική στην οποία χρειαζόταν να υποβληθεί ο γιος της προκειμένου να αντιμετωπιστεί εξ’ ολοκλήρου το καρδιολογικό του πρόβλημα!

Τώρα, μένει μόνο να επιστρέψει στην Κρήτη και να πραγματοποιήσει όλα του τα όνειρά, με πρώτο, όπως είχε δηλώσει ο ίδιος, πριν από περίπου ένα μήνα στην ΚΡΗΤΗ TV: «Να τρέξω, να πάρω μία μπάλα και να παίξω μπάσκετ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News