Από… μικρά στην παρανομία: Ανήλικα αδέρφια εισέβαλλαν σε 8 δωμάτια ξενοδοχείου και ένα σπίτι

Κρήτη
Από… μικρά στην παρανομία: Ανήλικα αδέρφια εισέβαλλαν σε 8 δωμάτια ξενοδοχείου και ένα σπίτι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

12χρονος και 15χρονος είχαν κλέψει χρήματα, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα, αξίας πάνω από 5.000 ευρώ

Από μικρά είχαν μάθει στην… παρανομία δύο αδέρφια, ηλικίας 15 και 12 ετών.

Τα παιδιά είχαν εμπλακεί σε, συνολικά, 8 υποθέσεις κλοπών, κατά τις οποίες είχαν αφαιρέσει χρήματα, κοσμήματα και διάφορα αντικείμενα η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις 3.000 ευρώ.

Επιπλέον, συνελήφθη η 41χρονη μητέρα τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Πιο αναλυτικά, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου, εξιχνίασαν χτες /8 υποθέσεις κλοπών και διαρρήξεων που διαπράχθηκαν σε δωμάτια ξενοδοχείων σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν χθες το απόγευμα οι δύο ανήλικοι Ρομά και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για κλοπές.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την εμπεριστατωμένη προανάκριση και ύστερα από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και όπως αναγράφεται στο Δελτίο Τύπου της αστυνομίας, οι δύο ανήλικοι, μέσα σε μία ημέρα και συγκεκριμένα, την Κυριακή 25 Αυγούστου, διέπραξαν οχτώ κλοπές και διαρρήξεις, αφαιρώντας χρήματα, κοσμήματα και διάφορα αντικείμενα η συνολική χρηματική αξία των οποίων ξεπερνά τις 3.000 ευρώ.

Επιπλέον, εξιχνιάστηκε ακόμα μια υπόθεση κλοπής, η οποία διαπράχθηκε την Πέμπτη 22 Αυγούστου σε σπίτι σε περιοχή του Δήμου Χανίων, αφαιρώντας χρήματα, κοσμήματα και διάφορα αντικείμενα συνολικής αξίας 2.000 ευρώ.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, το χρηματικό ποσό των 573,60 ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες, κοσμήματα, ένα κινητό τηλέφωνο και διάφορα αντικείμενα ως μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων τα οποία αποδόθηκαν στους παθόντες.

Συνελήφθη, επίσης, η 41χρονη μητέρα τους για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκων.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News