Η αγωνία συνεχίζεται για τον μικρό Δημήτρη - Δώσε κι εσύ αίμα

Κρήτη
Η αγωνία συνεχίζεται για τον μικρό Δημήτρη - Δώσε κι εσύ αίμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η συμβολή του καθένα από εμάς είναι καθοριστική για τον Δημήτρη Τσαφαντάκη

Τη δική μας ανάγκη που μπορεί να αποδειχθεί σπουδαία για τη ζωή του, χρειάζεται ο μικρός Δημήτρης Τσαφαντάκης για τον οποίο γίνεται έκκληση να συγκεντρωθούν αίμα κα αιμοπετάλια.

Ο μικρός μας ήρωας νοσηλεύεται στην Παιδοαιματολογική Κλινική του ΠΑΓΝΗ και για τους επόμενους έξι μήνες γίνεται προσπάθεια για αίμα και αιμοπετάλεια.

Η συμβολή του καθένα από εμάς είναι καθοριστική για την καλή έκβαση της υγείας του Δημήτρη Τσαφαντάκη και ο πατέρας του για άλλη μία φορά καλεί τους πολίτες να ανταποκριθούν στο κάλεσμά του για το γιο του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που είχε κάνει το γύρω των social media και υπογράφει ο πατέρας του μικρού, «Ο Τσαφαντάκης Δημήτριος του Νικολάου, που νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ Ηρακλείου στην Παιδοαιματολογική Κλινική έχει άμεση ανάγκη από αιμοπετάλια και αίμα! Μπορείτε να δώσετε αναφέροντας τα παραπάνω στοιχεία! Η βοήθεια όλων μας είναι καθοριστική για την καλή έκβαση της υγείας του μικρού μας! Σας ευχαριστούμε όλους εκ των προτέρων!».  

Σημειώνεται πως αίμα για το μικρό Δημήτρη μπορούν να δώσουν δότες από όλη την Ελλάδα, αναφέροντας τα στοιχεία του παιδιού. Ωστόσο, αιμοπεταλιαφαιρέσεις δεν πραγματοποιούν όλες οι υπηρεσίες αιμοδοσίας, γι’ αυτό, εάν κάποιος ενδιαφέρεται να δώσει και αιμοπετάλια, καλό είναι, πρωτύτερα, να ενημερωθεί εάν στην υπηρεσία που πρόκειται να μεταβεί πραγματοποιούνται και αιμοπεταλιαφαιρέσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News