Το «αντίο» του Παύλου Μπαριτάκη από τον δήμο Βιάννου μετά από 9 περίπου χρόνια

Κρήτη
Το «αντίο» του Παύλου Μπαριτάκη από τον δήμο Βιάννου μετά από 9 περίπου χρόνια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ευχή και το "ευχαριστώ" του απερχόμενου δημάρχου

Συγκινησιακά φορτισμένο ήταν το κλίμα στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βιάννου με τον Παύλο Μπαριτάκη να παραδίδει τα ηνία μετά από 9 σχεδόν χρόνια θητείας ως δήμαρχος Βιάννου.

Ο ίδιος ευχαρίστησε τους συνεργάτες του, το προσωπικό του δήμου αλλά και όλους εκείνους με τους οποίους ήρθε σε επαφή για το καλό του δήμου και ευχήθηκε καλή θητεία στο νέο δήμαρχο Μηνά Σταυρακάκη.

Σήμερα ο κ. Μπαριτάκης ορίζεται μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης

Δείτε ανάρτηση του όπως την δημοσίευσε στο facebook

«Με ανάμικτα συναισθήματα σήμερα στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της δημοτικής περιόδου που ολοκληρώνεται στις 31/08. Συγκινησιακή φόρτιση για την ολοκλήρωση της επί εννέα σχεδόν χρόνια θητεία μου ως Δημάρχου στον Δήμο Βιάννου. Σταθήκαμε όρθιοι αντιμετωπίσαμε δυσκολίες και προβλήματα παράξαμε έργο και παραδίδουμε μακρύ κατάλογο έργων, μελετών και χρηματοδοτήσεων στον νέο Δήμαρχο συνεργάτη και φίλο Μηνά Σταυρακάκη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου Αντιδημάρχους, Εντεταλμένους δημοτικούς συμβούλους, τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβούλίου, τους Επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, στους Προέδρους, και τα μέλη των τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου. Σε όλο το προσωπικό του Δήμου για την υπερπροσπάθεια που καταβάλει καθημερινά.

Εύχομαι επίσης στον νέο Δήμαρχο Μηνά Σταυρακάκη στο νέο Δημοτικό Συμβουλίο στους Προέδρους και μέλη των Κοινοτήτων μια δημιουργική και επιτυχημένη θητεία με όσο γίνεται λιγότερα προβλήματα και περισσότερα έργα προς όφελος των πολιτών.

Αύριο ορκίζομαι μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης σε μια νέα προσπάθεια στον Β Βαθμό Αυτοδιοίκησης.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς !!!!!»

Σήμερα εξάλλου θα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία του περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη και των περιφερειακών συμβούλων στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου. Η τελετή ορκωμοσίας της περιφερειακής Αρχής Κρήτης για τη νέα αυτοδιοικητική περίοδο θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί.

Η ορκωμοσία, παρουσία εκπροσώπων της Εκκλησίας, Αρχών, θεσμικών εκπροσώπων και πολιτών, αναμένεται να γίνει σε πανηγυρικό κλίμα, ενώ το νέο Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης θα αναλάβει καθήκοντα από την 1η Σεπτεμβρίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News