Την ευχή του Πάπα-Πατριάρχη πάσης Αφρικής πήρε ο Άρης Μαρκάκης 

Κρήτη
Την ευχή του Πάπα-Πατριάρχη πάσης Αφρικής πήρε ο Άρης Μαρκάκης 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ταξίδι για την αναστήλωση σχολείου στην Κένυα - Συνάντηση και θερμές ευχές για το επικείμενο ταξίδι στην Κένυα

Με τον Πάπα και πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής, Θεόδωρο Β' συναντήθηκε την Τετάρτη 14 Αυγούστου, παραμονή του εορτασμού της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, ο κ. Άρης Μαρκάκης, διευθυντής του ιδιωτικού Εκπαιδευτηρίου Junior Academy - Χερρονάσιος Σχολή «Ανδρέας Γιαννόπουλος».

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε κλίμα συγκίνησης και χαράς, αφού ο Πατριάρχης έδωσε τις θερμές του ευχές για το επικείμενο ταξίδι του κ. Μαρκάκη και της ομάδας του στην Κένυα με σκοπό την αναστήλωση του σχολείου της Ιεράς Μητροπόλεως της Κένυας.

Το ταξίδι αυτό αναμένεται να αποτελέσει τομή στις ζωές των ανθρώπων που θα συμμετάσχουν σε αυτό. Είναι σημαντική η βοήθεια που θα προσφέρουν αλλά εξίσου σημαντική είναι και η δύναμη που θα αντλήσουν από τους ανθρώπους και τα παιδιά της Κένυας που παρά τις δύσκολες συνθήκες και κακουχίες, καταφέρνουν να ανταπεξέλθουν.

Η διδαχή του ταξιδιού αυτού έγκειται στο να δίνουμε όπως μπορούμε μία χείρα βοηθείας, απαλλαγμένοι από τις εθνικιστικές και φυλετικές διακρίσεις, στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για παιδιά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News