Πρόσκληση στις εργασίες Γενικής Συνέλευσης από τον Σύλλογο Αλατσατιανών

Κρήτη
Πρόσκληση στις εργασίες Γενικής Συνέλευσης από τον Σύλλογο Αλατσατιανών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την 1η Σεπτεμβρίου ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00 το πρωί στη Στέγη του Συλλόγου θα λάβουν χώρα οι εργασίες της Γ.Σ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αλατσατιανών Νομού Ηρακλείου, που εδρεύει στα Νέα Αλάτσατα, οδός Γεωργίου Μαστρακούλη 13, στο Ηράκλειο, σύμφωνα με τα άρθρα 10 & 12 του καταστατικού του, προσκαλεί όλα τα τακτικά και επίτιμα μέλη του, να λάβουν μέρος στις εργασίες της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης που θα γίνει στις 01/09/2019, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00 π.μ. στη στέγη του συλλόγου, όπου θα συζητηθούν και θα παρθούν αποφάσεις στα παρακάτω θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

  1. Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός.
  2. Εκλογή 3μελούς εφορευτικής επιτροπής.
  3. Εκλογές για την ανάδειξη 9μελούς Διοικητικού Συμβουλίου και 3μελούς Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η συνέλευση για τα παραπάνω θέματα, θα επαναληφθεί, την μεθεπόμενη Κυριακή 15/09/2019, στον ίδιο τόπο και την ίδια ώρα με παρουσία οσωνδήποτε μελών του συλλόγου, όπως ορίζεται από το καταστατικό. Χρόνος έναρξης των αρχαιρεσιών ορίζεται το πέρας της Γενικής Συνέλευσης και λήξη αυτών στις 19,30μμ.

Βάση του άρθρου 4 του καταστατικού, Δικαίωμα υποψηφιότητας έχουν τα τακτικά μέλη του συλλόγου που διαμένουν στο νομό Ηρακλείου και που έστω ο ένας από τους δύο γονείς τους έχει καταγωγή από τα Αλάτσατα της Μικράς  Ασίας.

Βάση του άρθρου 12 του καταστατικού, Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα εγγεγραμμένα μέλη του συλλόγου (τακτικά και επίτιμα) που έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές υποχρεώσεις τους μέχρι και τη στιγμή πριν από τον έλεγχο για τη διαπίστωση της απαρτίας.

Η παραλαβή και κατάθεση αιτήσεων υποψηφίων για το Δ.Σ. και την Εξελεγκτική Επιτροπή, καθώς και η τακτοποίηση των ετήσιων εισφορών των μελών, θα γίνεται στη στέγη του συλλόγου μας, από Δευτέρα 26/08/2019 έως και Πέμπτη 29/08/2019, καταληκτική ημερομηνία,  από ώρα 18:30 έως και τις 21:00.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News