Κρήτη

Το Junior Academy - Χερρονάσιος Σχολή δίπλα στο «Χαμόγελο Του Παιδιού»

Την Παρασκευή 9 Αυγούστου δίνουν το όνομα του Ανδρέα Γιαννόπουλου στο Junior Academy - Χερρονάσιος Σχολή!

Σε συνεργασία με το «Χαμόγελο Του Παιδιού», το Ιδιωτικό Εκπαιδευτήριο Junior Academy-Χερρονάσιος Σχολή, θα εντάξει ως φόρο τιμής και μνήμης, το όνομα του Ανδρέα Γιαννόπουλου στην επίσημη ονομασία του σχολείου, την Παρασκευή 9 Αυγούστου. 

Το εκπαιδευτήριο και ο διευθυντής του κ. Μαρκάκης Άρης έχουν αναπτύξει εδώ και 13 χρόνια μια ιδιαίτερα θερμή και οικογενειακή σχέση με το «Χαμόγελο Του Παιδιού» και τον κ. Κώστα Γιαννόπουλο.

Το Junior Academy-Χερρονάσιος Σχολή βρίσκεται δίπλα στο «Χαμόγελο Του Παιδιού» και γι’ αυτό πάρθηκε η απόφαση να δοθεί το όνομα του μικρού Ανδρέα στο σχολείο με σκοπό να τιμηθεί το πρόσωπο του και το  μεγάλο του όραμα.

Η περίλαμπρη εκδήλωση θα περιλαμβάνει τελετή αποκαλυπτηρίων της νέας επιγραφής του εκπαιδευτηρίου και  στη συνέχεια κρητικό γλέντι με το Νεκτάριο Σαμόλη. Η έναρξη της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί στις 9.00 μ.μ. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί και ο πρόεδρος του «Χαμόγελου Του Παιδιού» και πατέρας του Ανδρέα, κ. Κώστας Γιαννόπουλος

Η οικογένεια του Junior Academy-Χερρονάσιος Σχολή θα χαρεί πολύ να παρευρεθείτε σε αυτή την όμορφη και συγκινητική στιγμή!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια