default-image

Έγκλημα στον Τσούτσουρα: Σπάει την σιωπή της & απολογείται για το θάνατο του συντρόφου της με ψαλίδι

Κρήτη
Έγκλημα στον Τσούτσουρα: Σπάει την σιωπή της & απολογείται για το θάνατο του συντρόφου της με ψαλίδι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ζευγάρι πριν το τραγικό συμβάν φαίνεται ότι είχε καταναλώσει ποσότητες αλκοόλ, ενώ ένοικοι του ξενοδοχείου όπου διέμεναν άκουσαν πριν το φονικό φασαρία από το δωμάτιο

Σε τραγωδία εξελίχθηκαν οι διακοπές στην Κρήτη για έναν 57χρονο Γάλλο, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες παραθέριζε μαζί με μια συμπατριώτισσά του στο γραφικό ψαροχώρι του Τσούτσουρα, στις νότιες ακτές του νομού Ηρακλείου.

Ο άτυχος τουρίστας εντοπίστηκε νεκρός με τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο χθες τα ξημερώματα, μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε μαζί με τη 44χρονη γυναίκα που φέρεται ως σύντροφός του.

Παρά το ότι η τελευταία αρνιόταν - μέχρι χθες - ότι εμπλέκεται στον θάνατο του 57χρονου, υποστηρίζοντας, μάλιστα, ότι ο τελευταίος αυτοτραυματίστηκε, οι Αρχές θεωρούν βέβαιο ότι είναι εκείνη που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον σύντροφό της και προχώρησαν στη σύλληψή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το όπλο του εγκλήματος φέρεται να είναι ένα ψαλίδι που βρέθηκε στον χώρο του μπάνιου και κατασχέθηκε από την Αστυνομία!

Στον εισαγγελέα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση

 Στο μεταξύ, η 44χρονη σύντροφος του 57χρονου προσήχθη από την ΕΛ.ΑΣ. στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, πάντως, η προσαγωγή της μετατράπηκε  σε σύλληψη. Όπως έγινε γνωστό, κατά πάσα πιθανότητα η 44χρονη θα οδηγηθεί σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, για να παρουσιαστεί ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα, αντιμέτωπη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 57χρονος και η 44χρονη είχαν φτάσει στην Κρήτη και τον Τσούτσουρα πριν από λίγες ημέρες. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το βράδυ της Δευτέρας το ζευγάρι απόλαυσε τις τοπικές νοστιμιές, καταναλώνοντας, πάντως, αρκετό αλκοόλ.

Εντούτοις, κανείς από τους ντόπιους δεν περίμενε ότι οι διακοπές των δύο Γάλλων επρόκειτο να έχουν την τραγική αυτή έκβαση...

Πώς συνέβη το τραγικό περιστατικό

Το άγριο έγκλημα σημειώθηκε ξημερώματα Τρίτης μέσα σε ξενοδοχείο στον Τσούτσουρα. Ήταν γύρω στις 2:30 π.μ., όταν ένοικοι του ξενοδοχείου άκουσαν φασαρία, η οποία - όπως γρήγορα διαπιστώθηκε - προερχόταν από το δωμάτιο όπου διέμεναν ο 57χρονος και η 44χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρχικά έγινε τηλεφώνημα στις Αρχές, οι οποίες ενημερώθηκαν για ένα ζευγάρι το οποίο βρίσκεται σε κατάσταση μέθης.

Ακολούθησε λίγο αργότερα και δεύτερο τηλεφώνημα, στο οποίο αναφερόταν ότι ο 57χρονος ήταν αιμόφυρτος.

Στο σημείο κατέφτασε τελικά ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μαζί με γιατρό, ενώ στον Τσούτσουρα μετέβη και αστυνομική δύναμη.

Όπως διαπιστώθηκε, ο 57χρονος άνδρας έφερε πολλαπλά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στον θώρακα. Άμεσα παρελήφθη από το ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Αρκαλοχωρίου. Ωστόσο, ήταν ήδη νεκρός...

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο δωμάτιο όπου διέμεναν οι δύο Γάλλοι, εκτός από τον άτυχο άνδρα, βρισκόταν και η 44χρονη.Η ίδια ισχυρίστηκε ότι ο 57χρονος αυτοτραυματίστηκε. Ωστόσο, από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί δεν πείστηκαν από τον εν λόγω ισχυρισμό. Εξάλλου, όπως φέρεται να επιβεβαιώθηκε και από τον ιατροδικαστή που προέβη σε αυτοψία, τα τραύματα που έφερε ο εκλιπών δεν μπορεί να προκλήθηκαν από τον ίδιο.

Ακολούθησαν εξονυχιστικές έρευνες στο δωμάτιο όπου διέμενε το ζευγάρι. Τελικά, οι αστυνομικοί εντόπισαν στον χώρο του μπάνιου ένα μικρό ψαλίδι, το οποίο φέρεται να ήταν κρυμμένο. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ψαλίδι είχε σημάδια από αίμα, με αποτέλεσμα να εκτιμάται ότι κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για το φονικό όπλο το οποίο έκοψε το νήμα της ζωής του άτυχου 57χρονου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα στο δωμάτιο φέρονται να εντοπίστηκαν και άδειες φιάλες αλκοόλ. Όπως όλα δείχνουν, πριν το τραγικό συμβάν, αμφότεροι οι Γάλλοι φαίνεται ότι είχαν καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ. Η 44χρονη γυναίκα επρόκειτο να εξεταστεί από ιατροδικαστή, ενώ ελήφθη και δείγμα της Γαλλίδας, προκειμένου να γίνουν τοξικολογικές εξετάσεις.

Η σορός του άτυχου άνδρα μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο του ΠΑΓΝΗ, προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή και να “φωτιστούν” επακριβώς οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του.

Αναλυτικά το δελτίου τύπου της αστυνομίας 

Συνελήφθη, 44χρονη αλλοδαπή για ανθρωποκτονία 56χρονου αλλοδαπού, στο Ηράκλειο

 Συνελήφθη, χθες (23.07.2019) τα ξημερώματα  σε περιοχή του Δήμου  Μινώα Πεδιάδος  από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μινώα Πεδιάδος σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, 44χρονη αλλοδαπή  κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία 56χρονου αλλοδαπού.

Ειδικότερα, χθες (23.07.2019) τα ξημερώματα, η 44χρονη με την χρήση αιχμηρού αντικειμένου τραυμάτισε θανάσιμα τον 56χρονο.

Στο σημείο μετέβη άμεσα ιατροδικαστής και το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Ηρακλείου.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου   ενώ η συλληφθείσα  με την σε βάρος της σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News