Η Εnartia υιοθετεί 4ωρη εργασία τις Παρασκευές του καλοκαιριού

Κρήτη
Η Εnartia υιοθετεί 4ωρη εργασία τις Παρασκευές του καλοκαιριού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θα φανταζόσασταν να δουλεύατε μόνο 4 ώρες κάθε Παρασκευή;

Θα φανταζόσασταν ποτέ να σας έλεγαν στη δουλειά ότι για το φετινό καλοκαίρι θα δουλεύετε λιγότερο για να χαίρεστε μεγαλύτερα Σαββατοκύριακα;

Στην Enartia τα καταφέρανε! Η ομάδα των εργαζομένων έριξε δουλειά και η εταιρεία τους επιβραβεύει και καθιερώνει το #Friday4thewin: κάθε Παρασκευή, για τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, όλοι οι εργαζόμενοι της Enartia θα δουλεύουν μισή μέρα, δηλαδή μόνο 4 ώρες!

“Το half-day αυτό έρχεται χάρη στην επιτυχημένη υπερπροσπάθεια του προσωπικού, μιας και η διοίκηση αναγνώρισε ότι όλοι δίνουν ένα κομμάτι της ψυχής τους στην εταιρεία κι ότι έχουν δείξει τον καλύτερό τους εαυτό. Δεν θα μπορούσαμε να προσφέρουμε κάτι λιγότερο από ότι το #Friday4thewin” σημειώνει ο Δημήτρης Ανθουλάκης, CEO και συνιδρυτής του group of brands Enartia.

Όλοι οι εργαζόμενοι θα αμειφθούν κανονικά και το κόστος που θα προκύψει λόγω της μειωμένης εργασίας θα απορροφηθεί 100% από την εταιρεία χωρίς καμία απολύτως μείωση στις απολαβές των εργαζομένων.

Ποια είναι η Enartia;

H Enartia είναι μια 100% ελληνική εταιρεία, με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης. Εδώ και 15 χρόνια ειδικεύεται στις τεχνολογίες αιχμής, internet, domain registrations & hosting, κ.ά. Στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, οι περισσότεροι την γνωρίζουν και την αγαπούν από το Papaki και την Top.Host.

Η εταιρεία καινοτομεί σε πολλούς τομείς διαχείρισης προσωπικού αλλά και εταιρικής κουλτούρας και αξιών. Μεταξύ των άλλων υποστηρίζει την εργασία εξ' αποστάσεως (remote working) όπου οι εργαζόμενοι μπορούν να δουλεύουν ακόμη και το 100% του χρόνου τους (με βάση ορισμένα κριτήρια) από το σπίτι τους ή από οπουδήποτε αλλού θέλουν, στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό!

Η Enartia κυριολεκτικά πρωτοπορεί σε θέματα εκπαίδευσης των εργαζομένων της με δωρεάν σεμινάρια και εκπαιδεύσεις ώστε οι εργαζόμενοι να εξελίσσονται συνέχεια στο αντικείμενό τους, αλλά να κερδίζουν και δεξιότητες που έχουν να κάνουν με την δημιουργικότητα, την έμπνευση και τη συναισθηματική νοημοσύνη. Στόχος της εταιρείας είναι να διατηρούν όλοι το work-life balance που επιθυμούν. Η Enartia έχει βραβευτεί με το βραβείο Best Workplaces του διεθνή θεσμού "Great Place to Work" και ελπίζει ότι το παράδειγμά της θα το ακολουθήσουν και άλλες εταιρείες στην Ελλάδα.

#Friday4thewin λοιπόν για όλους στην Enartia!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News