Η μπύρα ΜΑΜΟΣ μας καλεί να «Επαρτάρουμε με Πάθος»!

Κρήτη
Η μπύρα ΜΑΜΟΣ μας καλεί να «Επαρτάρουμε με Πάθος»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συναυλία
Σάββατο,27 Ιουλ 2019, 20:00
Προβλήτα του Λιμεναρχείου Ηρακλείου
Στην Προβλήτα του Λιμεναρχείου Ηρακλείου, την Πέμπτη 25 Ιουλίου

Ποιος δεν λατρεύει το καλοκαίρι; Την εποχή που συμβαίνουν τα περισσότερα πράγματα από κάθε άλλη εποχή η ατζέντα μας αρχίζει και γεμίζει.

Events, εκδηλώσεις, παραστάσεις. Σχεδόν κάθε εβδομάδα θα υπάρχει κάτι που θα σου τραβήξει την προσοχή. Αυτό όμως που ξεχωρίζει μακράν τις επόμενες ημέρες είναι το πάρτι της ΜΑΜΟΣ που θα πραγματοποιηθεί στην Προβλήτα Λιμεναρχείου Ηρακλείου την Πέμπτη 25 Ιουλίου.

Μετά το πραγματικά επικό πάρτι στην Αθήνα, η ΜΑΜΟΣ «κατεβαίνει» και στο Ηράκλειο. Η ιστορική μπύρα γυρίζει τον χρόνο πίσω και μας προσκαλεί να «επαρτάρουμε με πάθος» σε ένα μοναδικό live, με ατελείωτο κέφι, πολύ χορό και κρύα μπύρα!

Την Πέμπτη 25 Ιουλίου στις 20:00 η μπύρα ΜΑΜΟΣ, μαζί με τις μουσικές των The Swingin' Cats και Haba n Haba Trio θα μας ταξιδέψει σε μια άλλη εποχή. Μια εποχή διαφορετική, πιο όμορφη, πιο ρομαντική, μια εποχή που όλα ήταν πιο αυθεντικά.

Πολλά ρετρό στοιχεία, τραγιάσκες, τιράντες, αέρινες φούστες, αλλά και χαμόγελα, κέφι και χορός είναι μερικά μόνο από τα βασικά στοιχεία που έχουμε να περιμένουμε. Χορός σε ρυθμούς swing, σκηνές βγαλμένες από ταινίες μιας άλλης εποχής την οποία μπορεί να μην έχουμε ζήσει όμως αυτό δεν μας εμποδίζει να μπούμε στο κλίμα και να ταξιδέψουμε πολλές δεκαετίες πίσω στο χρόνο.

Δεν χωρά αμφιβολία πως αυτό είναι το πάρτι που θα βάλεις στο πρόγραμμά σου αυτή την εβδομάδα!

Μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες ΕΔΩ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News