default-image

Αθεόφοβοι αφαίρεσαν βαλίτσα ιερέα μέσα από ξωκλήσι /video

Κρήτη
Αθεόφοβοι αφαίρεσαν βαλίτσα ιερέα μέσα από ξωκλήσι /video

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο εφημέριος δεν πίστευε στα μάτια του, καθώς διαπίστωσε ότι η βαλίτσα , το Ευαγγέλιο, το Ιερό Δισκοπότηρο και το θυμιατό , είχαν κάνει "φτερά" από το ξωκλήσι, το οποίο έχει μπει αρκετές φορές στο στόχαστρο δραστών

Ούτε ιερό ούτε όσιο είχαν άγνωστοι δράστες οι οποίοι έκλεψαν τη βαλίτσα ιερέα καθώς και αντικείμενα απαραίτητα για τη θεία λειτουργία, από το Ευαγγέλιο μέχρι το Ιερό Δισκοπότηρο και το θυμιατό.

Το περιστατικό σημειώθηκε απόγευμα Παρασκευής στο ξωκλήσι του Προφήτη Ηλία, έξω από τον Άγιο Μύρωνα Ηρακλείου, παραμονή της μεγάλης γιορτής του Προφήτη Ηλία και μια ανάσα από το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.

Η κλοπή προκάλεσε αναστάτωση, με τον εφημέριο του Ιερού Ναού του Αγίου Μύρωνα να καταγγέλλει το απίστευτο αυτό περιστατικό στην Αστυνομία.

Ο δράστης ή οι δράστες παρακολουθούσαν τις κινήσεις του εφημέριου ο οποίος άφησε τη βαλίτσα του στο ξωκλήσι, λίγες ώρες πριν την τέλεση της θείας λειτουργίας.

Το Ιερό Δισκοπότηρο, το Ευαγγέλιο, το θυμιατό και η βαλίτσα είχαν κάνει «φτερά». 

Το ξωκλήσι του Προφήτη Ηλία , έχει μπει αρκετές φορές στο στόχαστρο δραστών, με τον εφημέριο να εύχεται ο δράστης ή οι δράστες να μετανοήσουν και να επιστρέψουν πίσω τα ιερά αντικείμενα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News