2 νεκροί στην Κρήτη σε διάστημα λίγων ωρών

Κρήτη
2 νεκροί στην Κρήτη σε διάστημα λίγων ωρών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χωρίς αισθήσεις ανασύρθηκε, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Ρεθύμνου

Δεν έχουν τέλος τα τραγικά περιστατικά με ξένους επισκέπτες, οι περισσότεροι εκ των οποίων αν και έρχονται στην Κρήτη για να απολαύσουν τις διακοπές τους , τελικά φεύγουν από το νησί, έχοντας ήδη γραφτεί ο επίλογος της ζωής τους.

Μετά τον εντοπισμό ενός 57χρονου άντρα στην περιοχή της Τρυπητής το βράδυ του Σαββάτου και την μεγάλη επιχείρηση που στήθηκε από ΕΜΑΚ, Λιμενικό και ΕΚΑΒ για την ανάσυρση της σορού από βραχώδη περιοχή, λίγες ώρες νωρίτερα την τελευταία του πνοή είχε αφήσει ένας ακόμη αλλοδαπός.

Αυτήν την φορά το «τέλος» για τον 52χρονο ήρθε, απογευματινές ώρες Σαββάτου σε κεντρική παραλία του Ρεθύμνου η οποία και μετατράπηκε σε «υγρό τάφο».

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά την παρέλευση του ωραρίου της ναυαγοσωστικής κάλυψης.

Το μελτέμι και ο κυματισμός στάθηκαν αρκετά για να στοιχίσουν τη ζωή στον άτυχο τουρίστα που ανασύρθηκε από τη θάλασσα μη έχοντας τις αισθήσεις του.

Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και κλήθηκαν αμέσως το ΕΚΑΒ και το λιμενικό.

Για αρκετή ώρα γίνονταν προσπάθειες ανάνηψής του, χωρίς αποτέλεσμα.

Η σορός του 52χρονου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου θα διενεργηθεί η νεκροψία - νεκροτομή.

Νεκρός εντοπίστηκε σε βράχια στην Τρυπητή

Να υπενθυμίσουμε ότι νεκρός σε  βραχώδη περιοχή στην Τρυπητή Ηρακλείου εντοπίστηκε ένας άντρας, 57 ετών, η ανάσυρση του οποίου από το σημείο ήταν αρκετά δύσκολη.

Άντρες  του λιμενικού σώματος που εντόπισαν το πτώμα αλλά ήταν αδύνατο να προσεγγίσουν στο σημείο, εξαιτίας του ότι η περιοχή ήταν αρκετά απόκρημνη και δεν ήταν εφικτή η προσέγγιση σκάφους, ζήτησαν συνδρομή απο την πυροσβεστική.

Για την παροχή βοήθειας, άμεσα ειδοποιήθηκε η ΕΜΑΚ και στο σημείο έσπευσαν 5 πυροσβέστες με 2 οχήματα από την 3η ΕΜΑΚ και το Π.Κ. Μοιρών.

Η επιχείρηση ανάσυρσης της σορού ξεκίνησε λίγο πριν τις 11 το βράδυ του Σαββάτου και ολοκληρώθηκε στις 2.40 ξημερώματα Κυριακής.

Αφού τον ανέσυραν μεταφέρθηκε και παραδόθηκε στο ΕΚΑΒ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News