Κρήτη

Νεκρός σε πηγάδι στο Δήμο Μινώα Πεδιάδος

Για το συμβάν έχει ενημερωθεί η αστυνομία και ΕΚΑΒ

Θανάσιμη αποδείχτηκε η πτώση του Γ.Σ με καταγωγή από την Παναγιά, σε πηγάδι στην περιοχή Γαζέπι Μύλος του Δήμου Μινώα Πεδιάδος, στο νομό Ηρακλείου.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία με τοπικό κλιμάκιο να σπεύδει στο σημείο για να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί, όπως επίσης και το ΕΚΑΒ. Ωστόσο ήταν ήδη αργά και ένας 33χρονος άντρας εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο πηγάδι.

Στο σημείο και η ΕΜΑΚ μαζι με το πυροσβεστικό κλιμάκιο Βιάννου, για την επιχείρηση ανάσυρσης της σορού.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο άτυχος άντρας επέστρεφε απο κοινωνική εκδήλωση με αφορμή τον εορτασμό της Αγίας Μαρίνας, τις πρώτες πρωινές ώρες μαζί με έναν φίλο του.

Ξαφνικά έκαναν στάση σε ένα χωράφι όπου βρισκόταν το επίμαχο πηγάδι. Κι ενώ η ώρα περνούσε ο νεαρός άντρας δεν επέστρεφε στο αυτοκίνητο.Τελικά το άτομο που τον συνόδευε πήγε στο χωριό και ενημέρωσε για το τι είχε συμβεί. Άρχισαν έρευνες - έχοντας ενημερωθεί και η οικογένειά του- μέχρι που τελικά ο 27χρονος άντρας εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο πηγάδι. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Πυροσβεστική κλήθηκε μέσω του 112 για το περιστατικό. Η ΕΜΑΚ χρησιμοποίησε τον κατάλληλο ορειβατικό εξοπλισμό για την ανάσυρση του άτυχου νέου. 

Τρόμος, όμως, για τους κατοίκους το πηγάδι για το οποίο δε γνώριζαν και στη θέση του 33χρονου θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε άλλος.

(φωτογραφία αρχείου)

Σχόλια