Το πιο συναρπαστικό «Καλό Καλοκαίρι» σε... Ώρα Αιχμής

Κρήτη
Το πιο συναρπαστικό «Καλό Καλοκαίρι» σε... Ώρα Αιχμής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιώργος Σαχίνης έδωσε το «παρών», ενώ νέοι άνθρωποι και οι εργαζόμενοι πίσω από τις κάμερες μονοπώλησαν το ενδιαφέρον

Με ένα συναρπαστικό τρόπο είπε «καλό καλοκαίρι» στους τηλεθεατές η εκπομπή «Ώρα Αιχμής» με τον Μάνο Δασκαλάκη.

Πρώτος καλεσμένος ο διευθυντής ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV Γιώργος Σαχίνης που εκτός από τον σχολιασμό της πολιτικής επικαιρότητας, αναφέρθηκε στις σημαντικές στιγμές από την εκπομπή «Αντιθέσεις», αλλά και άγνωστες πτυχές πολλών σπουδαίων ανθρώπων που έχουν περάσει από τα δημοσιογραφικά του τραπέζια.

Ο Γιώργος Σαχίνης την σκυτάλη έδωσε σε μια συζήτηση με την νεότερη γενιά δημοσιογράφων του ομίλου της ΚΡΗΤΗ TV, αλλά και τηλεοπτικών προσώπων από το Νότος ΤV, ενώ σε αυτή συμμετείχε και ο καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης Νίκος Παπαδάκης.

Παράλληλα, ο Μάνος Δασκαλάκης υποδέχθηκε από το βενετσιάνικο λιμάνι των Χανίων των νέο Δήμαρχο Χανίων Παναγιώτη Σημανδηράκη.

Η δημοσιογράφος Μαρία Ελένη Νικηφόρου μετέφερε το κλίμα από το μοναδικό βενετσιάνικο λιμάνι των Χανίων, ενώ οι τηλεθεατές απόλαυσαν παραδοσιακούς χορούς ευρωπαϊκών χωρών στην διάρκεια εκδηλώσεις στο Γυαλί Τζαμί.

Στην διάρκεια της εκπομπής, το απρόοπτο μπλακ άουτ στο λιμάνι των Χανίων κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός της ΚΡΗΤΗ TV σε απευθείας σύνδεση.

Οι δυνατές στιγμές συγκίνησης και έντασης στην διάρκεια της τηλεοπτικής σεζόν στην εκπομπή «Ώρα Αιχμής» μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, ενώ στο τελευταίο μέρος, η εκπομπή αποχαιρέτησε του τηλεθεατές και ανανέωσε το ραντεβού μαζί τους με τα πρόσωπα που εργάζονται πίσω από τις κάμερες σε μία σύνδεση έκπληξη.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News