Ο Β. Διγαλάκης, αλλά και ένα πάνελ... έκπληξη απόψε στο «Ελεύθερο Σημείο»

Κρήτη
Ο Β. Διγαλάκης, αλλά και ένα πάνελ... έκπληξη απόψε στο «Ελεύθερο Σημείο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η τελευταία εκπομπή της σεζόν στην ΚΡΗΤΗ TV, απόψε στις 22:00

Ο νέος υφυπουργός Παιδείας στο Ελεύθερο Σημείο, αλλά και ένα πάνελ, έκπληξη με δημοσιογράφο-ζωγράφο, τυπογράφο-παπά και οπερατέρ-life coach!

Ύστερα από μια αμιγώς εκλογική χρονιά, ο απολογισμός και η αποτίμηση των αποτελεσμάτων της κάλπης έχει εξέχουσα σημασία στην τελευταία εκπομπή της σεζόν! Ο αναπληρωτής καθηγητής Πολιτικών Επιστημών Δημήτρης Ξενάκης αναλύει το εκλογικό αποτέλεσμα, ενώ ο νέος υφυπουργός Παιδείας Βασίλης Διγαλάκης ένας εκ των Κρητικών βουλευτών που υπουργοποιήθηκαν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη μιλάει ζωντανά στην εκπομπή Ελεύθερο Σημείο με τον Λευτέρη Συμβουλάκη απόψε στις 22:00 στην Κρήτη TV.

Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής φιλοξενούνται τρεις συνάδελφοι με διαφορετικές ιδιότητες: ο δημοσιογράφος Σταύρος Μουντουφάρης που παράλληλα είναι ζωγράφος, συγγραφέας και αρχαιολόγος, ο τυπογράφος της εφημερίδας Νέα Κρήτη Μιχάλης Αναστασάκης που είναι και ιερέας, καθώς και η οπερατέρ Σοφία Μαθιουδάκη που πλέον είναι life coach έχοντας ολοκλήρωση σχετικό κύκλο σπουδών στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο.

Η εκπομπή «Ελεύθερο Σημείο» με το δημοσιογράφο Λευτέρη Συμβουλάκη απόψε το βράδυ με πολιτικά αλλά και λίγο διαφορετικά θέματα στο κλείσιμο της σεζόν! Ζωντανά στις 22:00 ακριβώς από την Κρήτη TV!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News