Κρήτη

«Αντιθέσεις»: Ο Αντώνης Φώσκολος σε μια συνέντευξη που θα προκαλέσει συζητήσεις

Πρόκειται για τον καθηγητή που πριν από 42 χρόνια διατύπωσε την άποψη ότι νότια της Κρήτης ο ενεργειακός πλούτος θα αλλάξει τον γεωπολιτικό ρου της Ελλάδας

Απόψε στις 10 το βράδυ, η εκπομπή «Αντιθέσεις» της ΚΡΗΤΗ TV φιλοξενεί τον πανεπιστημιακό δάσκαλο, που πριν 42 χρόνια διατύπωσε με ερευνητικά στοιχεία την άποψη ότι νότια της Κρήτης ο ενεργειακός πλούτος θα αλλάξει τον γεωπολιτικό ρου της Ελλάδας.

42 χρόνια μετά, ο Ομότιμος καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης και Ομότιμος Ερευνητής της Γεωλογικής Υπηρεσίας του Καναδά, Αντώνης Φώσκολος σε μια ανατρεπτική συνέντευξη με αποκαλύψεις που θα προκαλέσουν αίσθηση, για το γεωπολιτικό - οικονομικό - πολιτικό παιχνίδι και τον ρόλο των πολυεθνικών κολοσσών , γύρω από τους υδρογονάνθρακες στην Ανατολική Μεσόγειο.

Τι αποκαλύπτει για τις έρευνες Νότια της Κρήτης και γιατί απομυθοποιεί όπως υποστηρίζει τους πολέμιους του φυσικού αερίου.

Γιατί μιλάει για Κλιματική Αλλαγή με εντελώς διαφορετικά επιστημονική βάση δεδομένων,  παρουσιάζοντας τους κύκλους κλιματικών αλλαγών από τα βάθη εκατομμυρίων χρόνων μέχρι τα τελευταία 2 χιλιάδες χρόνια και γιατί  ισχυρίζεται ότι τμήμα των επιστημόνων δεν υπηρετεί την αλήθεια της επιστήμης και την διαρκή αμφισβήτηση , αλλά τα τεράστια οικονομικά και πολιτικά παιχνίδια , στο όνομα μίας Κλιματικής Κρίσης με χαλκευμένα στοιχεία και αιτίες.

Απόψε στις 10 το βράδυ η συνέντευξη του Αντώνη Φώσκολου που θα προκαλέσει συζητήσεις πάνω στο πιο καυτό θέμα της εποχής την Ενεργειακή Πολιτική και την σχέση της με το Περιβάλλον και την γεωπολιτική.

 

 

Σχόλια