Καθολική ψήφος στην… «ΚΡΗΤΗ TV»!

Κρήτη
Καθολική ψήφος στην… «ΚΡΗΤΗ TV»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σάρωσε στην τηλεθέαση η ΚΡΗΤΗ TV το βράδυ τις εκλογικής αναμέτρησης

Η «ΚΡΗΤΗ TV» ψηφίστηκε κυρίαρχη για άλλη μια εκλογική βραδιά, αφού κατόρθωσε να κερδίσει συντριπτικά ποσοστά τηλεθέασης και κατά τη χθεσινοβραδινή μετάδοση των αποτελεσμάτων των εθνικών εκλογών.

Η τηλεθέαση για την «ΚΡΗΤΗ TV» ήταν για άλλη μια φορά καθολική, γεγονός που αποδεικνύει ότι οι Κρητικοί την εμπιστεύονται τόσο για την καθημερινή ενημέρωσή τους, όσο και για τα μεγάλα γεγονότα!

Έγκαιρα, έγκυρα και με εύστοχες αναλύσεις άρχισε η μετάδοση της εκλογικής βραδιάς στις 6 το απόγευμα από την «ΚΡΗΤΗ TV» και συνεχίστηκε ως τις πρώτες πρωινές ώρες, μεταδίδοντας τα exit polls αλλά και τα ποσοστά που διαμορφώθηκαν μέχρι την ενσωμάτωση και του τελευταίου εκλογικού τμήματος της επικράτειας.

Η «ΚΡΗΤΗ TV» με συνεργεία και ρεπόρτερ σε κάθε γωνιά της Κρήτης κάλυψε λεπτό προς λεπτό την εκλογική διαδικασία. Ακόμη κι όταν έκλεισαν οι κάλπες, η «ΚΡΗΤΗ TV» με ζωντανές συνδέσεις από κάθε μεγάλη πόλη του νησιού μετέφερε το κλίμα στους τηλεθεατές της, ενώ παράλληλα μετέδιδε και τα αποτελέσματα από την πραγματική ενσωμάτωση κατά την καταμέτρηση και όχι ανεπίσημα στοιχεία ή πηγές.

Ιδιαίτερες στιγμές ήταν οι ζωντανές συνδέσεις από τις παραλίες της Κρήτης, που ήταν ασφυκτικά γεμάτες, αλλά και τον γάμο που τελέστηκε στην Αγία Μαγδαληνή στα Χανιά, σε ζωντανή σύνδεση με την «ΚΡΗΤΗ TV».

Ταυτόχρονα όμως μετέδιδαν αποτελέσματα όλα τα Μέσα του Ομίλου της «ΚΡΗΤΗ TV». Το πόρταλ neakriti.gr μετέδιδε κάθε έγκυρο και πραγματικό αποτέλεσμα, καθώς και τη σταυροδοσία των υποψηφίων.

Το Ραδιόφωνο 98,4 από τα ερτζιανά έδινε το στίγμα, ενώ η εφημερίδα «Νέα Κρήτη» κυκλοφορεί σήμερα με τα αποτελέσματα των εκλογών της 7ης Ιουλίου, με πλούσιο ρεπορτάζ, εικόνες και ειδικό ένθετο με ποσοστά για την Κρήτη και την επικράτεια!

Η ενημέρωση των Κρητικών και γι’ αυτή την εκλογική μάχη είχε τη σφραγίδα της «ΚΡΗΤΗ TV». Υπενθυμίζεται ότι στις ευρωεκλογές και εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Μαΐου, αλλά και τη δεύτερη Κυριακή των δημοτικών εκλογών στην Κρήτη, η «ΚΡΗΤΗ TV» σημείωσε τηλεθέαση πάνω από 82%. Η εμπιστοσύνη που έδειξαν οι Κρητικοί στην «ΚΡΗΤΗ TV» ήταν και χθες καθολική.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News