Σοκ: Βρήκαν κρανίο στο Κολυμπάρι ψάχνοντας την αγνοουμένη Αμερικανίδα

Κρήτη
Σοκ: Βρήκαν κρανίο στο Κολυμπάρι ψάχνοντας την αγνοουμένη Αμερικανίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μακάβριο εύρημα στα Χανιά

Και ενώ οι έρευνες συνεχίζονται και σήμερα για τον εντοπισμό της 60χρονης Αμερικανίδας, με ένα μακάβριο εύρημα ήρθαν σήμερα αντιμέτωποι άντρες της ‘Γ ΕΜΑΚ.

Συγκεκριμένα εντόπισαν κρανίο στην περιοχή του Κολυμπαρίου.

Στο σημείο έχει σπεύσει η αστυνομία ενώ όπως ανέφερε στο neakriti ο διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσίων Κρήτης κ. Λαγουδάκης: «Είναι πολύ νωρις για να πούμε το οτιδήποτε. Σε κάθε περίπτωση θέλων να επισημάνω ότι το κρανίο δεν έχει καμία σχέση με την εξαφάνισης της Αμερικανίδας αλλά αφορά άλλη υπόθεση του παρελθόντος».

Και σήμερα συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της Αμερικανίδας  

Μία εβδομάδα σχεδόν συμπληρώνεται σήμερα από την εξαφάνιση της 60χρονης Αμερικανίδας, Eaton Suzanne, τα ίχνη της οποίας αγνοούνται από το πρωί της Τρίτης όταν και ξεκίνησε πεζοπορία στην περιοχή του Κολυμπαρίου.

Με το πρώτο φως της ημέρας, με μια γιγαντιαία επιχείρηση οι έρευνες ξεκίνησαν σε στεριά και θάλασσα και με την συνδρομή διαθέσιμων εναέριων μέσων.

Να τονιστεί ότι έχει ήδη δημιουργηθεί και σχετική σελίδα στο Facebοοk, μέσω της οποίας δίδονται στοιχεία και πληροφορίες για την αγνοούμενη Αμερικανίδα.

Επίσης όπως έχει γνωστό, το χρηματικό ποσό των πενήντα χιλιάδων ευρώ προσφέρουν συνάδελφοι, συγγενείς και φίλοι της 60χρονης Αμερικανίδας ενώ στην Κρήτη βρίσκονται τα τελευταία 24ώρα και τα παιδιά της που ψάχνουν εναγωνίως να εντοπίσουν ίχνη της μητέρας τους, ενώ έχει ήδη εκδοθεί και silver alert.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News