Κρήτη

Τιμητική βράβευση για τα Αγροκτήματα Κρήτης Μανωλιτσάκης

Στα Super Market Awards 2019 βραβεύτηκαν τα Αγροκτήματα

Τα Αγροκτήματα Κρήτης Μανωλιτσάκης, στο πλαίσιο του θεσμού Super Market Awards 2019, βραβεύτηκαν στην κατηγορία «Εξαιρετικός Προμηθευτής Ελληνικών Αγροτικών Προϊόντων».

Πρόκειται για την κατηγορία βραβείων που απονέμονται σύμφωνα με τις προτάσεις σημαντικών αλυσίδων σούπερ μάρκετ, που αναγνωρίζουν με αυτό τον τρόπο την υψηλή ποιότητα των προϊόντων, την άριστη συνεργασία με τις συγκεκριμένες επιχειρήσεις και την αξία της υποστήριξης της τοπικής παραγωγής και των τοπικών κοινωνιών.

Η συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί σημαντική αναγνώριση, αφού προέκυψε μετά από πρόταση της αλυσίδας supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος, αλυσίδας γνωστής για το υψηλό επίπεδο ποιότητάς της και τα αυστηρά κριτήρια επιλογής κάθε προϊόντος / εταιρίας που προτείνει στους καταναλωτές της.

Τα Αγροκτήματα Κρήτης Μανωλιτσάκης, πιστά στο όραμά της για παραγωγή προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας και επενδύοντας συνεχώς στην ποιότητα, ωθείται τώρα ακόμα περισσότερο στο να συνεχίσει πιο δυναμικά το έργο της: Να δημιουργεί πάντα προϊόντα υψηλής ποιότητας και ανώτερης γεύσης, με σεβασμό στη φύση και στον άνθρωπο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια