Κρήτη

Σταθερά πρώτοι! Νέο ρεκόρ για το neakriti.gr σε όλη την Κρήτη

Ο Ιούνιος «έκλεισε» με 8.382.238 προβολές και σας ευχαριστούμε γι' αυτό

Με μια μεγάλη πρωτιά έκλεισε ο Ιούνιος του 2019 για το neakriti.gr.

Μια πρωτιά και ένα ρεκόρ! Με 8.382.238 προβολές το site μας κατάφερε να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο «ατομικό» ρεκόρ του σε επίπεδο επισκεψιμότητας και την ίδια στιγμή έσπασε και κάθε άλλο προηγούμενο ρεκόρ, ανάμεσα στα site που δραστηριοποιούνται στην Κρήτη.

Μας επιλέξατε για την ενημέρωση σας και μας αναδείξατε πρώτους μεταξύ όλων!

Η περίοδος που διανύουμε είναι ιδιαίτερα απαιτητική. Από τη μία οι επαναλαμβανόμενες εκλογικές αναμετρήσεις, η σταθερά «δύσκολη» και απαιτητική επικαιρότητα, και από την άλλη το στοίχημα του καλοκαιριού. Είναι πρόκληση για εμάς να κρατάμε το ενδιαφέρον σας αμείωτο, ακόμη και τις ημέρες της καλοκαιρινής σας άδειας όταν απλά ο κάθε ένας από εμάς θέλει να χαλαρώσει, να ηρεμήσει και να αποστασιοποιηθεί από τα καθημερινά και δύσκολα που τον κρατούν σε εγρήγορση όλο τον υπόλοιπο χρόνο.

Συνεχίζουμε τη δουλειά μας, συνεχίζουμε να επενδύουμε σε σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, ώστε η ενημέρωση σας να είναι άμεση. Συνεχίζουμε τον καθημερινό αγώνα για να φτάνει η είδηση σε εσάς διασταυρωμένη και έγκυρη, αλλά και να έχετε τη δυνατότητα μέσα από το neakriti.gr να είστε πλήρως ενημερωμένοι για όσα εκτυλίσσονται στο νησί μας, στην υπόλοιπη χώρα και τον κόσμο.

Για την ιστορία, ο Ιούνιος του 2019 «έκλεισε» με 8.382.238 προβολές για το neakriti.gr, με το αμέσως επόμενο site (σε επίπεδο Κρήτης) να ακολουθεί με 7.525.945 προβολές.

Ευχαριστούμε!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια