Το Junior Acαdemy - Χερρονάσιος Σχολή ταξιδεύει στην Κένυα

Κρήτη
Το Junior Acαdemy - Χερρονάσιος Σχολή ταξιδεύει στην Κένυα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το προσωπικό του εκπαιδευτηρίου Junior Academy - Χερρονάσιος Σχολή θα ταξιδέψει τέλος του Αυγούστου στην Κένυα, για να προσφέρει στην αναστήλωση σχολείου

Στα πλαίσια της προσφοράς όσον αφορά τον ανθρωπισμό και ειδικότερα τα παιδιά, παραμένοντας πιστό στις αξίες και τα ιδανικά του, το ιδιωτικό εκπαιδευτήριο Junior Academy-Χερρονάσιος Σχολή αποφάσισε να ταξιδέψει στην ανατολική Αφρική με σκοπό να συνδράμει στο έργο της Ιεράς Μητρόπολης της Αρχιεπισκοπής της Κένυας.

Συγκεκριμένα, το σχολείο ενημερώθηκε αναλυτικά για τις ανάγκες των παιδιών μετά από πολύμηνη επικοινωνία με τον Μητροπολίτη Κένυας, Μακάριο, ο οποίος εξαρχής δέχτηκε με θέρμη και ενθουσιασμό την επιθυμία του εκπαιδευτηρίου να ταξιδέψει στην Κένυα εκφράζοντας την επιθυμία του να προσφέρει τη φιλοξενία του στο προσωπικό.

Παράλληλα, τη Δευτέρα 1 Ιουλίου, ο Διευθυντής του εκπαιδευτηρίου κ. Άρης Μαρκάκης επισκέφθηκε το Επίτιμο Προξενείο της Δημοκρατίας της Κένυας στην Αθήνα, όπου σε ιδιαίτερα θερμό και συγκινητικό κλίμα η πρόξενος, κ. Πανταζοπούλου, αγκάλιασε την πρωτοβουλία αυτή του εκπαιδευτηρίου και καλωσόρισε το «νέο μέλος στην οικογένειά» τους, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Το προσωπικό του εκπαιδευτηρίου Junior Academy - Χερρονάσιος Σχολή θα ταξιδέψει τέλος του Αυγούστου στην Κένυα, ώστε να προσφέρει την αναστήλωση και υλικοτεχνική ενίσχυση σε ένα από τα σχολεία της.

Η προσφορά και η αλληλεπίδραση αυτή με τα παιδιά της Κένυας, όμως, δε θα περιοριστεί εντός των στενών χρονικών ορίων του ταξιδιού αυτού αλλά θα συνεχιστεί και μετά την παρέλευσή του, καθώς το Junior Academy - Χερρονάσιος σχολή θα «υιοθετήσει» τα παιδιά του σχολείου, διατηρώντας όχι μόνο την οικονομική κατάσταση του σχολείου αλλά και την επικοινωνία με τα παιδιά.

Η οικογένεια του Junior Academy - Χερρονάσιος Σχολή, νιώθει τεράστια χαρά, ευγνωμοσύνη και συγκίνηση που η προσπάθεια αυτή βρίσκει θερμούς υποστηριχτές ώστε να μπορέσει να πραγματοποιηθεί αυτό το μεγάλο ταξίδι προσφοράς καθώς η χαρά στα μάτια αυτών των παιδιών θα αποτελέσει τη μεγαλύτερη ηθική και συναισθηματική ικανοποίηση για τα μέλη του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News