«Επίθεση» από σφήκες δέχτηκε αστυνομικός - Του όρμησαν από σφηκοφωλιά

Κρήτη
«Επίθεση» από σφήκες δέχτηκε αστυνομικός - Του όρμησαν από σφηκοφωλιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κινδύνευσε εν ώρα καθήκοντος

Ο ανεφοδιασμός του περιπολικού οχήματος, έβαλε σε περιπέτειες έναν 32χρονο αστυνομικό που από την μια στιγμή στην άλλη μπήκε σε μεγάλες περιπέτειες.

Το συμβάν συνέβη το πρωί του Σαββάτου στο Τυμπάκι όταν ο αστυνομικός και ενώ ήταν εν ώρα υπηρεσίας πήγε να βάλει βενζίνη στο όχημα της ΕΛ.ΑΣ.

Ξαφνικά δέχτηκε επίθεση από σμήνος σφηκών αφού σε ελάχιστη απόσταση από τον τόπο του ανεφοδιασμού υπήρχε μια σφηκοφωλιά.

Ο άνθρωπος που τυγχάνει να είναι αλλεργικός, δέχτηκε απανωτά τσιμπήματα. Δυστυχώς, εκείνη τη στιγμή δεν κρατούσε μαζί του την ένεση αδρεναλίνης που χορηγείται σε αυτές τις περιπτώσεις, με αποτέλεσμα να αρχίσει να πρήζεται στον λαιμό, να δυσφορεί, θέτοντας την ζωή του σε άμεσο κίνδυνο.

Ο συνάδελφος αστυνομικός που ήταν μαζί του, τον μετέφερε αμέσως  στο Κέντρο Υγείας Μοιρών. Εκεί οι γιατροί κατευθείαν του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες.

«Ήταν ένα δύσκολο περιστατικό και ο άνθρωπος ήρθε σε εμάς σε άσχημη κατάσταση. Ευτυχώς που  ήταν ο συνάδελφος του στο περιστατικό και τον έφερε αμέσως αλλιώς θα ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα», ανέφερε μεταξύ άλλων στο neakriti.gr o γιατρός του Κέντρου Υγείας Μοιρών κ. Μανώλης Καλογριδάκης.

Αφού του χορηγήθηκε η κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή, ο 32χρονος αστυνομικός, τον οποίο επισκέφθηκε  ο διοικητής του Α.Τ Μοιρών κ. Γρηγορίου αλλά και συνάδελφοί του, ξεπέρασε τον κίνδυνο με το οίδημα στο λαιμό να υποχωρεί και σταδιακά η κατάσταση του να ομαλοποιείται και να βελτιώνεται αισθητά.

Πλέον βρίσκεται στο σπίτι του ενώ αν μη τι άλλο, θα θυμάται για καιρό την... διαφορετική επίθεση που δέχτηκε από το σμήνος των σφηκών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News