Δίκη Γιακουμάκη: «Καταπέλτης» ο εισαγγελέας για τους Κρητικούς

Κρήτη
Δίκη Γιακουμάκη: «Καταπέλτης» ο εισαγγελέας για τους Κρητικούς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για συμμορία έκανε λόγο ο εισαγγελέας και τόνισε πως ήταν μία δύσκολη υπόθεση

Την ενοχή των 8 από τους εννέα Κρητικούς πρότεινε ο εισαγγελέας έδρας για την υπόθεση του θανάτου του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Παράλληλα, προτάθηκε η αθώωση του ενός, σύμφωνα με το eleftherostypos.gr και με αυτό τον τρόπο, η εκδίκαση σιγά σιγά φτάνει στο τέλος της.

Οι 8 Κρητικοί κατηγορούνται για επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού και κατ’ εξακολούθηση για την υπόθεση του άτυχου σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής των Ιωαννίνων.

Στην αγόρευσή του ο εισαγγελέας ανέφερε πως ήταν εξαιρετικά δύσκολη η υπόθεση και στη συνέχεια πρότεινε την ενοχή των 8 και την αθώωση του ενός.

Ο εισαγγελέας περιέγραψε τον Γιακουμάκη ως ένα ήσυχο και ευγενικό παιδί ενώ έκανε λόγο για συμμορία αναφερόμενος στην παρέα των Κρητικών. Παράλληλα, ζήτησε να απορριφθούν οι ισχυρισμοί της παρέας των Κρητικών πως όσα έκαναν στον Βαγγέλη ήταν στα πλαίσια της πλάκας.

Στο κατηγορητήριο περιγράφονται τουλάχιστον 25 περιστατικά βίας σε βάρος του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Οι Κρητικοί φέρονται να του έριχναν καυτό νερό στον λαιμό να τον κλείδωναν σε ντουλάπες, να του πατούσαν τα δάχτυλα να του πέρναγαν θηλιά στον λαιμό και να τον κρεμούσαν από το παράθυρο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News