default-image

Έσβησε ο Εμμανουήλ Βρέντζος – Η Θεανώ έχασε τον πατέρα της

Κρήτη
Έσβησε ο Εμμανουήλ Βρέντζος – Η Θεανώ έχασε τον πατέρα της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Χαράκι Ηρακλείου την Κυριακή η κηδεία του πατέρα της υποψήφιας Βουλευτή της Ν.Δ Θεανώς Βρέντζου

Βαρύ πένθος για την οικογένεια της υποψήφιας Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Θεανώ Βρέντζου καθώς τα ξημερώματα του Σαββάτου και όπως αναφέρει το anogi.gr έχασε τον αγαπημένο της πατέρα Εμμανουήλ, που “έφυγε” πλήρης ημερών αλλά και έργων σε ηλικία 94 ετών.

Ο Εμμανουήλ Βρέντζος (Γκρανάκης) ένας σπουδαίος Κρητικός άντρας με αξιοπρέπεια και τιμή, ήταν 94 ετών ενώ η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί την Κυριακή 23 Ιουνίου στις 4 μ.μ στον Ιερό ναό Αγίου Γεωργίου στο Χαράκι Μονοφατσίου.

Το neakriti.gr εκφράζει θερμά συλλυπητήρια.

Συλλυπητήριο μήνυμα Νικολέτας Σφακιανάκη

Η υποψήφια Βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ, Νικολέτα Σφακιανάκη εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην υποψήφια Βουλευτή Ηρακλείου Θεανώ Βρέντζου με αφορμή την θλιβερή είδηση της απώλειας του αγαπημένου της πατέρα, Εμμανουήλ Βρέντζου ή Γκρανάκη, καθώς επίσης σε όλη την υπόλοιπη οικογένεια του εκλιπόντος.

Σε δήλωσή της η υποψήφια Βουλευτής νομού Ηρακλείου της ΝΔ, Νικολέτα Σφακιανάκη τονίζει «ο Εμμανουήλ Βρέντζος (Γκρανάκης) ήταν ένας σπουδαίος Κρητικός . “Έφυγε” πλήρης ημερών αλλά και έργων σε ηλικία 94 ετών. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.».

Η ΝΟΔΕ Ηρακλείου για το θάνατο του Εμμανουήλ Βρέντζου

Η ΝΟ.Δ.Ε. Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας , στο άκουσμα θανάτου του Εμμανουήλ Βρέντζου ή Γκρανάκη, πατέρα της υποψήφιας Βουλευτή Ηρακλείου του κόμματος μας, κ.Θεανώ Βρέντζου συνήλθε σήμερα 21/6/2019 σε έκτακτη συνεδρίαση και αποφάσισε τα παρακάτω:

Α) Να καταθέσει στέφανο στην μνήμη του.

Β) Να παραστεί αντιπροσωπεία της ΝΟ.Δ.Ε. στην εξόδιο ακολουθία και να εκφράσει τα συλλυπητήρια εκ μέρους όλων των μελών της στους οικείους του.

Γ) Να δημοσιευτεί το παρόν στον τοπικό τύπο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News