Σπουδαία δωρεά Lions στην Ογκολογική Κλινική Παίδων του ΠΑΓΝΗ

Κρήτη
Σπουδαία δωρεά Lions στην Ογκολογική Κλινική Παίδων του ΠΑΓΝΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δώρισαν έναν υπερκαταψύκτη για τη συντήρηση βιολογικού υλικού

Η Επιτροπή για τον Παιδικό Καρκίνο της Διεθνούς Οργάνωσης των Lions Θέματος 117Α Λεσχών Νοτίου Ελλάδος και Νήσων, την προεδρία της οποίας έχει η Λέσχη Lions Αθηνών “Ολυμπιάς”, δώρισε στην Κλινική Αιματολογίας και Ογκολογίας Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου Κρήτης (ΠΑΓΝΗ) έναν υπερκαταψύκτη για τη συντήρηση βιολογικού υλικού.

Η παράδοσή του έγινε στις 13 Ιουνίου 2019 στον χώρο της Μονάδας Μεταμόσχευσης της Κλινικής από τον Κυβερνήτη του Θέματος 117Α κ. Κωνσταντίνο Λυμπέρη και την Πρόεδρο της Επιτροπής κα Θεοφανώ Κοτσώνη – Περδικάρη.

Παρόντες ήταν ο Διοικητής του Νοσοκομείου κος Ιωάννης Τασσόπουλος, ο Υποδιοικητής κος Ιωάννης Φανουργιάκης, η Διευθύντρια της Κλινικής αναπληρώτρια καθηγήτρια κα Ευτυχία Στειακάκη, εκπρόσωποι των Λεσχών Lions Ηρακλείου και Κνωσός, καθώς και εκπρόσωποι του Δήμου Ηρακλείου και της Περιφέρειας Κρήτης.

Τόσο ο Διοικητής του Νοσοκομείου όσο και η Διευθύντρια της Κλινικής τόνισαν τη σημασία της δωρεάς, η οποία έρχεται να καλύψει μια ανάγκη της Κλινικής σε εξοπλισμό που θα βοηθήσει στη θεραπεία των μικρών ασθενών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News