Κρήτη

Χαλκιαδάκης Α.Ε. & Ερυθρός Σταυρός ενώνουν δυνάμεις για τις πρώτες βοήθειες

Ένας κύκλος εκπαιδευτικών σεμιναρίων παροχής πρώτων βοηθειών ξεκίνησε για το προσωπικό των Supermarkets

Μια νέα συνεργασία των Supermarkets Χαλκιαδάκης με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό με πολλαπλά οφέλη για τους εργαζομένους αλλά και τους επισκέπτες των καταστημάτων της Κρητικής εταιρείας, βρίσκεται σε εξέλιξη το τελευταίο διάστημα.

Πρόκειται για έναν κύκλο εκπαιδευτικών σεμιναρίων παροχής πρώτων βοηθειών, διάρκειας 6 ωρών, για όλο το προσωπικό των Supermarkets Χαλκιαδάκης, με σκοπό να εφοδιαστεί με τις απαραίτητες γνώσεις που σε μια ώρα ανάγκης, μπορούν να σώσουν ανθρώπινες ζωές. Τα σεμινάρια περιλαμβάνουν θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση από πιστοποιημένους εκπαιδευτές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και το κόστος συμμετοχής, καλύπτεται εξ ολοκλήρου από την Χαλκιαδάκης Α.Ε.

Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας, εκτός από τη συνεχή επιμόρφωση των εργαζομένων της Χαλκιαδάκης Α.Ε., είναι να εκπαιδευτούν σωστά στις πρώτες βοήθειες, ώστε να γνωρίζουν πώς να αντιμετωπίσουν κάθε περίπτωση έκτακτης ανάγκης τόσο εντός, όσο και εκτός εργασιακού χώρου.

Ταυτόχρονα, με την επιλογή του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ως φορέα εκπαίδευσης, ενισχύεται ουσιαστικά ο μεγαλύτερος ανθρωπιστικός και εθελοντικός οργανισμός της Ελλάδας, που μετρά σχεδόν ενάμιση αιώνα ανιδιοτελούς κοινωνικής προσφοράς στη χώρα μας. Επιπλέον, το κύρος και η αξιοπιστία του οργανισμού παρέχει τα απαραίτητα εχέγγυα στη Χαλκιαδάκης Α.Ε. για την ποιότητα των σεμιναρίων.

Μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί τα πρώτα σεμινάρια σε Ηράκλειο και Μοίρες, ενώ προγραμματίζονται ανάλογες εκπαιδευτικές δράσεις και στις άλλες πόλεις της Κρήτης που υπάρχουν Supermarkets της Χαλκιαδάκης Α.Ε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια