Κρήτη

Κρήτη: Το «σιδερένιο» νησί στα αναβολικά

Εξομολογήσεις που σοκάρουν στους «Ήρωες» - Έρχονται από Αθήνα και παράγονται σε παράνομα εργαστήρια

Καταγγελίες και αναφορές που προκαλούν σοκ για τη χρήση και την εμπορία αναβολικών σε επίπεδο Κρήτης «είδαν» το φως της δημοσιότητας μέσα από την εκπομπή «Ήρωες» της ΚΡΗΤΗ TV.

Προπονητές, επαγγελματίες αθλητές Bodybuilding και άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στο χώρο της σωματικής διάπλασης υποστηρίζουν ότι πρωταθλητισμός και αναβολικά είναι δύο έννοιες αλληλένδετες. Μέσα από το φακό της εκπομπής, αθλητές παραδέχονται ότι έκαναν ή κάνουν χρήση αναβολικών και αναφέρουν τρόπους που μπορεί ακόμα και ένας ανήλικος να πέσει στην παγίδα των αναβολικών μόνο και μόνο για να φτιάξει σώμα για την παραλία.

Ο Παναγιώτης (21:29) κάνει λόγο για τα λεγόμενα underground αναβολικά τα οποία παρασκευάζονται σε εργαστήρια παραπήγματα και μπορούν να οδηγήσουν στο θάνατο. Και βέβαια κυκλοφορούν και στην αγορά της Κρήτης όπως και σε άλλες περιοχές της χώρας.

Στην εκπομπή «Ήρωες» για ακόμα μία φορά ακούγονται συγκλονιστικές αφηγήσεις για τη μεγάλη βιομηχανία των αναβολικών. Παραγγελίες θανάτου λοιπόν για σώμα… παραλίας ακόμα και από ανηλίκους που δεν ξέρουν που μπορεί να οδηγήσει η χρήση τους. Άτομα που καταλήγουν στο νοσοκομείο χωρίς οι περιπτώσεις τους να βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Στην εκπομπή ακούγονται χαρακτηρισμοί και ιστορίες που συγκλονίζουν, με πρωταγωνιστές αθλητές που έχουν μετατραπεί σε πειραματόζωα.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια