Dixan & Supermarkets Χαλκιαδάκης στηρίζουν τη γυναικεία επιχειρηματικότητα

Κρήτη
Dixan & Supermarkets Χαλκιαδάκης στηρίζουν τη γυναικεία επιχειρηματικότητα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγαίνετε σε ένα κατάστημα Χαλκιαδάκης έως τις 24 Ιουνίου

Όσο περνούν τα χρόνια, η παρουσία της γυναίκας στην επιχειρηματικότητα γίνεται ολοένα και πιο ισχυρή, καθώς οι επιχειρήσεις πίσω από τις οποίες «κρύβονται» γυναίκες, αποκτούν συνεχώς δύναμη.

Γι’ αυτό το λόγο, η Henkel σε συνεργασία με τα Supermarkets Χαλκιαδάκης κάνουν μία ενέργεια κοινωνικής υπευθυνότητας, στηρίζοντας τους αγροτικούς συνεταιρισμούς γυναικών «Η Κρουσιαννιώτισσα» και τα «Ασιτιανά Εδέσματα».

Καλό είναι, όμως, να μάθουμε ποιοι είναι αυτοί οι γυναικείοι συνεταιρισμοί, πώς το Dixan και η Henkel προβάλλει τη σημασία της γυναικείας επιχειρηματικότητας και φυσικά τι θα βλέπει ο πελάτης πηγαίνοντας σε ένα κατάστημα Χαλκιαδάκης έως τις 24 Ιουνίου.

Γιατί η Henkel στηρίζει τους γυναικείους αγροτικούς συνεταιρισμούς;

«Η ισότητα στην αγορά εργασίας και γενικότερα η γυναικεία επιχειρηματικότητα είναι μια έννοια ευρέως διαδεδομένη και καθιερωμένη στην εργασιακή κουλτούρα της Henkel. Απόδειξη γι’ αυτό ότι το 34,7% των διευθυντικών θέσεων του οργανισμού παγκοσμίως καλύπτονται από γυναίκες managers.

Κατά συνέπεια η στήριξη των γυναικείων συνεταιρισμών είναι κάτι που έρχεται ως φυσική απόρροια της έμπρακτης στήριξης της Henkel απέναντι στις γυναίκες. Οι γυναικείοι συνεταιρισμοί εκτός του ότι αποτελούν μια αποτελεσματική διοχέτευση της δημιουργικότητας των γυναικών, προωθούν την οικονομική τους ανεξαρτησία και συμβάλλουν στην τοπική κοινωνία και οικονομία.

Χρέος μας είναι να προβάλουμε και να ενισχύσουμε το έργο των γυναικείων συνεταιρισμών, ενθαρρύνοντας την συμμετοχή περισσότερων γυναικών σε αυτούς».

Πως το Dixan ειδικά και η Henkel γενικά προβάλλει τη σημασία της γυναικείας επιχειρηματικότητας;

«Το Dixan είναι από τις μεγαλύτερες μάρκες της Henkel παγκοσμίως και είναι πλήρως ευθυγραμμισμένο με τις αρχές της εταιρείας. Το Dixan επενδύει συστηματικά στην προώθηση της γυναικείας επιχειρηματικότητας. Εκτός από την έμπρακτη ενίσχυση των γυναικείων συνεταιρισμών, το Dixan σε συνεργασία με την μη κερδοσκοπική οργάνωση Women On Top χορηγεί σεμινάρια δεξιοτήτων (skill camps) που στόχο έχουν την επαγγελματική και προσωπική ενδυνάμωση των γυναικών προκειμένου να έχουν όλα τα εφόδια να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους στην αγορά εργασίας».

Ποια είναι η ενέργεια που κάνει η Henkel με τα Supermarkets Χαλκιαδάκης;

«Η Henkel σε συνεργασία με τα καταστήματα Χαλκιαδάκης στηρίζουν τις δράσεις των αγροτικών συνεταιρισμών Κρουσώνα και Κάτω Ασιτών Ηρακλείου «Η Κρουσανιώτισσα» και «Ασιτιανά Εδέσματα» ενισχύοντας τον εξοπλισμό και το έργο τους. Είναι μια σημαντική προσφορά απέναντι στην τοπική κοινωνία της Κρήτης που στόχο έχει να κάνει γνωστό καταρχήν το έργο των συνεταιρισμών και κατά δεύτερον να τους προσφέρει την οικονομική ενίσχυση που χρειάζονται προκειμένου όχι μόνο να συνεχίσουν το έργο τους αλλά και να μεγεθύνουν τον κύκλο εργασιών τους».

Ποιες οι παροχές που θα έχει ο πελάτης όταν πηγαίνει σε ένα κατάστημα Χαλκιαδάκης κατά το διάστημα 29/5 έως 24/6;

«Το διάστημα της κοινής ενέργειας εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, ο καταναλωτής θα έχει την ευκαιρία να ενισχύσει το έργο των συνεταιρισμών αγοράζοντας προϊόντα Henkel και συγκεκριμένα Dixan, Persil, K2R, Vapona, Bref τα οποία θα βρίσκονται σε προσφορά σε ειδικές προνομιακές τιμές. Με αυτό τον τρόπο δίνουμε στον καταναλωτή την ευκαιρία και να προσφέρει αλλά και να κερδίσει».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News