Η Θεανώ Βρέντζου - Σκορδαλάκη με αφορμή την έναρξη των Πανελλήνιων Εξετάσεων

Κρήτη
Η Θεανώ Βρέντζου - Σκορδαλάκη με αφορμή την έναρξη των Πανελλήνιων Εξετάσεων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μήνυμα της Θεανώς Βρέντζου - Σκορδαλάκη με αφορμή την έναρξη των Πανελλήνιων Εξετάσεων

«Εύχομαι από καρδιάς σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές που συμμετέχουν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις καλή επιτυχία, δύναμη και κουράγιο σε αυτή την πρώτη σας δοκιμασία με στόχο την εισαγωγή σας στα Πανεπιστήμια της χώρας μας.

Με υπομονή και επιμονή αλλά και αισιοδοξία είμαι βέβαιη ότι θα καταφέρετε να φέρετε εις πέρας την πολυετή, γεμάτη κόπους και θυσίες προσπάθειά σας.

Σε αυτή την απαιτητική διαδρομή ξέρω πως δεν είστε μόνοι σας γι’ αυτό και η σκέψη μου είναι κοντά στους γονείς σας που με πολλές θυσίες και στερήσεις σας στήριξαν.

Εύχομαι να σας δουν να προοδεύετε και οι προσπάθειές τους στην προετοιμασία για να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις των εξετάσεων, να αποδώσουν καρπούς.

Πολλά συγχαρητήρια και στους καθηγητές για τη συστηματική και αδιάκοπη προσπάθεια και στήριξη των μαθητών τους όλα αυτά τα χρόνια.

Να θυμάστε πως ανεξάρτητα από το όποιο αποτέλεσμα κανενός η πορεία προς την επιτυχία και την καταξίωση δεν κρίθηκε από τα αποτελέσματα των πρώτων αυτών εξετάσεων της ζωής σας και είμαι βέβαιη πως ανήκετε σε μια γενιά που θα μας δώσετε πολλές ευκαιρίες να αισθανθούμε υπερήφανοι για τις επιτυχίες και τα επιτεύγματα σας ως Έλληνες!

Φτάσετε όσο πιο ψηλά μπορείτε!

Καλή σας επιτυχία!

Θεανώ Βρέντζου – Σκορδαλάκη»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News