Κρήτη

Μ. Καρτσωνάκης: Το «ευχαριστώ» και η καλή επιτυχία για τις Πανελλήνιες εξετάσεις

Αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη μάχη των Πανελλαδικών

Οι Πανελλήνιες εξετάσεις βρίσκονται προ των πυλών και η μεγάλη μάχη για τους χιλιάδες υποψήφιους φτάνει στο τέλος της.

Η αγωνία, όπως είναι φυσικό, «χτυπά κόκκινο» τόσο για τους υποψήφιους, όσο και για τις οικογένειες και τους εκπαιδευτικούς που τόσους μήνες βρίσκονται δίπλα στα παιδιά που διαβάζουν πυρετωδώς για να κατακτήσουν μία θέση στη σχολή των ονείρων τους.

Δύο μέρες πριν την επίσημη έναρξη των μαθημάτων, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κρήτης Μανώλης Καρτσωνάκης, εκφράζει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους εκπαιδευτικούς και καλή επιτυχία στους υποψήφιους.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Με αφορμή την έναρξη των πανελληνίων εξετάσεων θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στους εκπαιδευτικούς που συμμετέχουν στην διαδικασία για την προσπάθεια που καταβάλλουν αλλά και για την στήριξη που απλόχερα προσφέρουν στους υποψηφίους μαθητές. Επίσης, ιδιαιτέρως ευχαριστώ τους υπαλλήλους της ΠΔΕ Κρήτης για την προσφορά τους στην οργάνωση των εξετάσεων.

Πάνω από όλα όμως στέλνω τις θερμότερες ευχές μου για επιτυχία σε όλους τους μαθητές που με κόπους, θυσίες και προσπάθειες έφτασαν να διεκδικούν με υπομονή, θάρρος και αποφασιστικότητα την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Οι μαθητές ας γνωρίζουν ότι με την συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις δίνεται σε όλους μια σημαντική ευκαιρία, δεν θα είναι η μοναδική. Η συμμετοχή στις εξετάσεις αποτελεί μια οριακή στιγμή στην πορεία της γνώσης και της προόδου. Ανεξάρτητα από το εάν το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας τους δικαιώσει, είναι αναγκαίο να γνωρίζουν ότι πρέπει να διεκδικήσουν και να απαιτήσουν δυναμικά το μέλλον που τους ανήκει.

Εύχομαι σε όλους τους μαθητές καλή επιτυχία, ενώ στους γονείς και καθηγητές τους καλή δύναμη.

Με την ευκαιρία της έναρξης των εξετάσεων θα έχω την χαρά να απευθύνω σύντομο χαιρετισμό στους υποψηφίους του εξεταστικού κέντρου στο 2ο ΕΠΑΛ Ηρακλείου την Πέμπτη 6 Ιουνίου και του ειδικού εξεταστικού κέντρου στο 13ο Γυμνάσιο Ηρακλείου την Παρασκευή 7 Ιουνίου.».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια