Αποχή στην ενημέρωση «ΔΕΝ» είχαμε!

Κρήτη
Αποχή στην ενημέρωση «ΔΕΝ» είχαμε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

1.5 εκατομμύριο επισκέψεις επισφραγίζουν την εγκυρότητα του neakriti.gr

Μπορεί η χθεσινή εκλογική αναμέτρηση να σημείωσε υψηλά ποσοστά αποχής στην κάλπη, το ίδιο όμως δε συνέβη και με την ενημέρωση.

Οι αναγνώστες μας, εσείς, για μια ακόμη φορά σταθερά επιλέξατε να ενημερωθείτε μέσα από το neakriti.gr για τα αποτελέσματα του β΄γύρου των εκλογών της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Μετά τον πρωτόγνωρο αριθμό επισκέψεων στο site (πρωτόγνωρο για τα δεδομένα της Κρήτης), στις 26 και 27 Μαΐου, κατά τον πρώτο γύρο τις εκλογικής αναμέτρησης, που το site ξεπέρασε τις 1 εκατομμύριο! επισκέψεις, χθες και πάλι, Κυριακή 2 Ιουνίου, οι επισκέψεις εκτινάχθηκαν και στη διάρκεια μίας και μόνο ημέρας και έφτασαν το μισό εκατομμύριο!

Είναι τιμή μας που μας επιλέγετε σταθερά για την ενημέρωση σας.

Εργαζόμαστε σκληρά, όχι με αυτοσκοπό να σπάμε τα ρεκόρ μας, αλλά να σας ενημερώνουμε έγκαιρα και έγκυρα. Με ρεπορτάζ τεκμηριωμένα και στοιχεία διασταυρωμένα. Στην μέχρι τώρα πορεία μας ποτέ δεν κυνηγήσαμε το κλικ, δίνοντας στη δημοσιότητα στοιχεία που δεν έχουν διασταυρωθεί. Από εμάς η είδηση φτάνει σε εσάς απόλυτα έγκυρη. Όπως οφείλουμε, όπως γνωρίζουμε να κάνουμε.

Σε αυτές τις εκλογές επενδύσαμε σε τεχνολογικά εργαλεία που μας έδωσαν τη δυνατότητα να σας ενημερώνουμε λεπτό προς λεπτό για την καταμέτρηση των ψήφων, με επίσημα αποτελέσματα. Και αυτά τα επίσημα αποτελέσματα θέσαμε στη διάθεση σας. Με γνώμονα πάντα την εγκυρότητα. Είναι επιλογή μας να φτάνει σε εσάς η είδηση απόλυτα διασταυρωμένη και έγκυρη.

Για εμάς σημασία έχει ο ίδιος ο αναγνώστης. Δημοσιογραφούμε, ερευνούμε και αρθρογραφούμε με τελικό αποδέκτη εσάς. Από εσάς κρινόμαστε και είναι μεγάλη επιβεβαίωση της λογικής και της φιλοσοφίας μας σαν μέσο ενημέρωσης, η επιλογή σας στο πρόσωπο μας.

Και αναφέρουμε στο πρόσωπο μας, καθώς πίσω από το brand neakriti.gr υπάρχουν άνθρωποι- δημοσιογράφοι με ονοματεπώνυμο που υπογράφουν τα άρθρα και τα ρεπορτάζ μας. Γνωρίζετε ποιοι είμαστε και μπορείτε να μας έχετε εμπιστοσύνη. Αυτό είναι το μεγαλύτερο στοίχημα για εμάς και το κερδίζουμε κάθε μέρα.

Σας ευχαριστούμε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News