Η καρδιά των εκλογών «χτυπά» και πάλι στην ΚΡΗΤΗ TV!

Κρήτη
Η καρδιά των εκλογών «χτυπά» και πάλι στην ΚΡΗΤΗ TV!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Παρούσα» και στο Β’ γύρο των δημοτικών εκλογών η ΚΡΗΤΗ TV

Και στο Β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, η καρδιά της ενημέρωσης «χτυπά» στην ΚΡΗΤΗ TV.

Από τις 5:30 το απόγευμα της Κυριακής, live αποτελέσματα, αναλύσεις και εκτιμήσεις, πάνελ, σχολιαστές, πολιτικοί και υποψήφιοι, παράγοντες της οικονομικής και κοινωνικής ζωής, αλλά και ζωντανές μεταδόσεις από ολόκληρη την Κρήτη, σας περιμένουν στην ΚΡΗΤΗ TV.

Μέσα από έναν τηλεοπτικό μαραθώνιο καλύπτουμε όλες τις εξελίξεις, με φόντο τη «μάχη» του Β’ γύρου των Δημοτικών εκλογών, λεπτό προς λεπτό και με την ίδια αξιοπιστία, εγκυρότητα και αμεσότητα.

Μία μεγάλη ομάδα από δημοσιογράφους και τεχνικούς με εμπειρία και συνέπεια «ρίχνονται» στη μάχη της τηλεοπτικής κάλυψης, για τη δική σας ενημέρωση.

Γραφήματα, κάρτες, συγκριτικά στοιχεία κι όλα τα αποτελέσματα με την ταχύτητα και εγκυρότητα που μόνο η ΚΡΗΤΗ TV μπορεί να εγγυάται, μέσα από αλλεπάλληλες επιτυχημένες εκλογικές αναμετρήσεις.

Τηρώντας πιστά το ραντεβού του με τα μεγάλα γεγονότα και τις κρίσιμες εκλογικές αναμετρήσεις το κορυφαίο κανάλι της Κρήτης αναμένεται και πάλι να κάνει τη διαφορά!

Είναι ενδεικτικό πως, την Κυριακή 26 Μαΐου, η τηλεθέαση στην ΚΡΗΤΗ TV ξεπέρασε το 82% στην Κρήτη.

Αποτέλεσμα όχι τυχαίο, αλλά προϊόν συντονισμού και δουλειάς δεκάδων ανθρώπων, κυρίως πίσω από τις κάμερες. Και πάνω απ' όλα ο ακρογωνιαίος λίθος, πάνω στον οποίο χτίστηκε αυτή η επιτυχία, είναι η εμπιστοσύνη που έχει χτιστεί κοντά τρεις δεκαετίες τώρα μεταξύ της ΚΡΗΤΗ TV και των Κρητικών.

Και αυτή τη Κυριακή, λοιπόν, ΚΡΗΤΗ TV να δεις…

https://www.youtube.com/watch?v=YztSXSLrY_M?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=1&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News