default-image

Η ιλιγγιώδης τηλεθέαση, οι «αποκλεισμοί» και η εμπιστοσύνη του κόσμου

Κρήτη
Η ιλιγγιώδης τηλεθέαση, οι «αποκλεισμοί» και η εμπιστοσύνη του κόσμου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι Κρητικοί εμπιστεύτηκαν την ΚΡΗΤΗ TV και το neakriti.gr

Πριν από λίγο καιρό είχαμε παρουσιάσει μια μεγάλη έρευνα της έγκυρης GPO, που αφορούσε στα Μέσα Ενημέρωσης της Κρήτης.

Το αποτέλεσμα της έρευνας επιβεβαίωσε με τον πιο επίσημο και πανηγυρικό τρόπο αυτό που οι άνθρωποι του Ομίλου της “ΚΡΗΤΗ TV” γνώριζαν καλά από την καθημερινή τους στενή επαφή με την κοινωνία της Κρήτης σε όλα τα επίπεδα: ότι η “ΚΡΗΤΗ TV” είναι το κανάλι που όχι μόνο παρακολουθεί η πλειοψηφία των Κρητικών, αλλά και εκείνο που ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ οι κάτοικοι του νησιού.

Και εκείνο το κανάλι που θεωρούν πιο αξιόπιστο και πιο έγκυρο! Και εκείνο που προτιμούν για την ενημέρωσή τους!

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε πέρυσι σε ένα ιδιαίτερα μεγάλο σταθμισμένο δείγμα τηλεθεατών της Κρήτης, με επιστημονική μεθοδολογία (χρησιμοποιήθηκε η μέθοδος της πολυσταδιακής, στρωματοποιημένης δειγματοληψίας) και την υπογράφουν η GPO και η IPG Mediabrands.

Ας θυμηθούμε μαζί ορισμένα από τα χαρακτηριστικότερα συμπεράσματα:

- Το 56,5% των τηλεθεατών δήλωσε ότι παρακολουθεί περισσότερο από κάθε άλλο κανάλι την “ΚΡΗΤΗ TV”. Τα αντίστοιχα ποσοστά για τα άλλα κρητικά κανάλια ήταν πολύ μικρότερα (“Νέα Τηλεόραση” 17,9%, Creta 10,1% κ.λπ.).

- Το 52,3% των τηλεθεατών θεωρεί την “ΚΡΗΤΗ TV” τον πιο αξιόπιστο και αντικειμενικό σταθμό της Κρήτης. Τα αντίστοιχα ποσοστά για τα άλλα κανάλια ήταν 13% για τη “Νέα Τηλεόραση” και 12,9% Creta.

Αυτά τα δύο νούμερα μπορούν να καταδείξουν επακριβώς τη σχέση εμπιστοσύνης και αμοιβαίας εκτίμησης που έχει αναπτύξει κατά τη διάρκεια των σχεδόν 30 χρόνων λειτουργίας της η “ΚΡΗΤΗ TV” με τους Κρητικούς. Μια σχέση που επιβεβαιώνεται πανηγυρικά και από τα πρωτοφανή ποσοστά τηλεθέασης της “ΚΡΗΤΗ TV”, που άγγιξαν το 82% τη βραδιά μετάδοσης των εκλογικών αποτελεσμάτων.

Πάνω από  1 εκατομμύριο οι επισκέψεις στο neakriti.gr

Την ίδια στιγμή πρωτοφανής για τα δεδομένα της Κρήτης ήταν και η επισκεψιμότητα στο site neakriti.gr.

Αναλυτικότερα οι επισκέψεις στο site στις 26-27 Μαΐου, ημέρα διεξαγωγής των εκλογών και την επόμενη , δεύτερη ημέρα δημοσιοποίησης αποτελεσμάτων, ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο. .

Οι Κρητικοί και όχι μόνο επέλεξαν να ενημερωθούν μέσα από το neakriti.gr.

Η σχέση με το κοινό μας, είναι μια σχέση, την οποία και δεν μπορούν να διαταράξουν εκείνοι που βρέθηκαν σε θέσεις ευθύνης από ευτυχή (για εκείνους, αν και όχι για τους Κρητικούς) συγκυρία και “είδαν την ασκιανάδα τους στο νερό” που λέμε στην Κρήτη. Εκείνων που με το “έτσι θέλω” αποκλείουν την “ΚΡΗΤΗ TV” από την προεκλογική τους δραστηριότητα χαρακτηρίζοντάς μας... υβριστές.

Σε αυτούς απλώς υπενθυμίζουμε τα αποτελέσματα της έρευνας αυτής. Αλλά και την καθημερινή “δημοσκόπηση” που είναι οι τηλεθεάσεις του σταθμού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News