ΚΡΗΤΗ TV: Στο backstage της εκλογικής βραδιάς

Κρήτη
ΚΡΗΤΗ TV: Στο backstage της εκλογικής βραδιάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι εκλογές της 26ης Μαΐου στον Όμιλο της ΚΡΗΤΗ TV

Εκατοντάδες άνθρωποι εργάστηκαν τόσο μπροστά, όσο και πίσω από τις κάμερες τη βραδιά της 26ης Μαΐου.

Μάλιστα, η προετοιμασία είχε ήδη ξεκινήσει πολλούς μήνες πριν και είχε ως αποτέλεσμα την τεράστια επιτυχία της ΚΡΗΤΗ TV, τη βραδιά των εκλογών.

Μετρούσαν και ξαναμετρούσαν και έτριβαν τα μάτια τους τη βραδιά των εκλογών της 26ης Μαΐου οι εταιρείες ανάλυσης τηλεθεάσεων στην Αθήνα, αφού δεν ήθελαν να πιστέψουν αυτό που σχηματιζόταν στις οθόνες τους.

Πάνω από 82% για οκτώ συνεχόμενες ώρες κατέγραφε για την εκλογική βραδιά η τηλεθέαση της “ΚΡΗΤΗ TV”, τσακίζοντας και τα πανελλαδικής εμβέλειας δίκτυα στην Κρήτη.

Η απορία λύθηκε όταν στις εταιρείες τηλεθέασης ήρθε το όνομα του καναλιού που έβλεπαν στην Κρήτη τις “επίμαχες” ώρες και που ήταν αυτό της “ΚΡΗΤΗ TV”. Αποτέλεσμα όχι τυχαίο, αλλά προϊόν συντονισμού και δουλειάς δεκάδων ανθρώπων, κυρίως πίσω από τις κάμερες, για έγκυρη, έγκαιρη και αξιόπιστη μετάδοση των αποτελεσμάτων.

Και πάνω απ' όλα ο ακρογωνιαίος λίθος, πάνω στον οποίο χτίστηκε αυτή η επιτυχία, είναι η εμπιστοσύνη που έχει χτιστεί κοντά τρεις δεκαετίες τώρα μεταξύ της “ΚΡΗΤΗ TV” και των Κρητικών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News