Τροχαίο 3 Βαγιές: Στην εντατική και ο 19χρονος μετά την σύγκρουση με τα μηχανάκια

Κρήτη
Τροχαίο 3 Βαγιές: Στην εντατική και ο 19χρονος μετά την σύγκρουση με τα μηχανάκια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα νεότερα για τους 3 τραυματίες της σφοδρής σύγκρουσης

Στην εντατική μονάδα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, νοσηλεύεται από αργά το απόγευμα της Δευτέρας και ο 19χρονος τραυματίας του σοβαρού τροχαίου το απόγευμα της Κυριακής, στις 3 Βαγιές.  Ο νεαρός αν και νοσηλευόταν στο Γενική Χειρουργική, τελικά οι γιατροί αποφάσισαν να τον μεταφέρουν για περαιτέρω νοσηλεία και καλύτερη αντιμετώπιση των τραυμάτων του, στην ΜΕΘ του νοσοκομείου.

Να θυμίσουμε ότι ο 19χρονος είναι ο ένας εκ των τριών τραυματιών που ενεπλάκησαν στο σοβαρό τροχαίο το απόγευμα της Κυριακής, όταν δίκυκλα συγκρούστηκαν μεταξύ τους στην περιοχή 3 Βαγιές του Ηρακλείου. Στο σημείο έφθασε άμεσα το ΕΚΑΒ ενώ υπήρξε αναστάτωση στην περιοχή με δεδομένο ότι το ατύχημα συνέβη σε κατοικημένη περιοχή.

Σύμφωνα με τον υποδιοικητή του νοσοκομείου κ. Γιάννη Φανιουργιάκη, η κατάσταση είναι ίδια αναφορικά με τους δύο ανήλικους τραυματίες.

«Ο 15χρονος που υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση νοσηλεύεται και εκείνος την εντατική του νοσοκομείου. Η κατάσταση του εξελίσσεται ομαλά με στοιχεία βελτίωσης. Ενώ για τον 14χρονο που και εκείνος χειρουργήθηκε, παραμένει στην παιδοχειρουργική κλινική. Η μετεγχειρητική του εικόνα δείχνει ομαλή εξέλιξη της κατάστασης του».

Κρίσιμες ώρες για τον ποδηλάτη

Αναφορικά με το περιστατικό με τον 18χρονο ποδηλάτη που υπέστη ανακοπή την ώρα που έκανε ποδήλατο, επί της παραλιακής λεωφόρου, στο ύψος του Παγκρητίου Σταδίου, νοσηλεύεται στη ΜΕΘ , διασωληνωμένος και σε καταστολή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News