Πήγε να ψηφίσει και υπέστη επιληπτική κρίση, εγκεφαλικό και... καρδιακή ανακοπή

Κρήτη
Πήγε να ψηφίσει και υπέστη επιληπτική κρίση, εγκεφαλικό και... καρδιακή ανακοπή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύσκολες ώρες για την οικογένεια του 45χρονου

Την πιο δυσάρεστη τροπή πήρε η εκλογική διαδικασία για έναν άντρα στο Ρέθυμνο, ο οποίος και ενώ πήγε να ψηφίσει, την Κυριακή, 26 Μάϊου,  τελικά κατέληξε στο νοσοκομείο όπου και παραμένει μέχρι και αυτήν την ώρα στην ΜΕΘ διασωληνωμένος και σε αρκετά σοβαρή κατάσταση έχοντας περάσει προηγουμένως επιληπτική κρίση, εγκεφαλική αιμορραγία και καρδιακή ανακοπή.

Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου κ. Γιώργο Φραγκιαδάκη, «Πρόκειται για ένα αρκετά σοβαρό περιστατικό με τον άντρα να δίνει μάχη για την ζωή του».

Όλα βέβαια ξεκίνησαν όταν ο άντρας πήγε στο εκλογικό κέντρο Περάματος στο Ρέθυμνο για να ψηφίσει όπου και υπέστη εσωτερική εγκεφαλική αιμορραγία, (εγκεφαλικό) αλλά και επιληπτική κρίση.

Άμεσα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Περάματος και από εκεί στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Και σαν να μην έφθαναν όμως όλα αυτά, στα ΤΕΠ του νοσοκομείου υπέστη καρδιακή ανακοπή. Σύμφωνα και με τον διευθυντή των ιατρικών υπηρεσιών του νοσοκομείου Ρεθύμνου, κ. Μαρκάκη: «Οι γιατροί έκαναν στο ασθενή ΚΑΡΠΑ και κατάφεραν να τον επαναφέρουν στην ζωή. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην εντατική σε πολύ βαριά κατάσταση».

Σύμφωνα επίσης με τις πληροφορίες, ο 45χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας όμως χθες η μοίρα φαίνεται να του έπαιξε "άσχημο παιχνίδι " με αποτέλεσμα ο ίδιος  να «δίνει» αγώνα ζωής νοσηλευόμενος στην εντατική του συγκεκριμένου νοσοκομείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News